Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep, calificata in premiera in finala turneului de la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Simona Halep, calificata in premiera in finala turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina. continuă pe Antena3

PREMIERA: Simona Halep, calificata in finala turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, astazi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3.

Simona Halep, calificata in premiera in finala turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu 6-1, 6-3.

Serena va fi rivala Simonei in finala turneului la Wimbledon. Jucatoarea din SUA si-a demolat adversara in semifinale

Serena Williams 10 WTA) a invins-o, joi, fara drept de apel, 6-1, 6-2, pe Barbora Strycova 54 WTA) si s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, unde o va intalni pe Simona Halep.

Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon. Ce ar face daca ar fi antrenorul Simonei

Ilie Nastase, singurul roman care a mai jucat finale la Wimbledon, la simplu, este sigur ca Simona Halep va iesi victorioasa din lupta. Ilie Nastase e sigur ca Simona Halep va castiga finala Wimbledon Ilie Nastase a declarat, joi, intr-un interviu pentru Digisport, ca Halep are prima sansa la castigarea turneului londonez chiar si daca .

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

Incredibila Simona! Halep este prima jucatoare din Romania care ajunge in finala turneului de la Wimbledon!

Jucatoarea din Constanta continua sa atinga borne nemaintalnite in tenisul romanesc, dupa victoria din semifinale cu Elina Svitolina, 6-1, 6-3, si calificarea in premiera in ultimul act al turneului de la Londra.

Val de ironii dupa ce Dancila a felicitat-o, pe Facebook, pe Simona Halep: Stiti macar in ce tara se tine Wimbledon-ul?

Felicitarile pentru Simona Halep, postate pe Facebook de Viorica Dancila, au provocat un val de ironii la adresa premierului, comentatorii intreband-o ironic daca Liviu Dragnea a vazut si el meciul sau daca victoria Simonei era in programul de guvernare.

Serena Williams, adversa Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina.

Serena Williams, adversara Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in premiera in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, joi, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina.

Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, locul 7 mondial, s-a calificat luni fara emotii in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut cu 6-3, 6-3 de Cori Gauff SUA, 313.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )