Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, locul 7 mondial, s-a calificat luni fara emotii in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut cu 6-3, 6-3 de Cori Gauff SUA, 313. continuă pe Antena3

Simona Halep, calificare in sferturi de finala la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 7 mondial, s-a calificat, astazi, in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut cu 6-3, 6-3 de Cori Gauff SUA, 313 WTA).

Azarenka s-a sinucis in fata Simonei Halep. Victorie fara emotii, 6-36-1 si calificare in optimi la Wimbledon

Simona Halep a trecut in doar 66 de minute de Victoria Azarenka, un adversar care pe hartie parea mult mai periculos decat a fost in realitate.

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

Victorie pentru Simona Halep, in turul 3 la Wimbledon 2019

Romanca Simona Halep s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o cu 6-3, 6-1 pe belarusa Victoria Azarenka intr-un duel dintre doi fosti lideri.

Gica Hagi, declaratie fabuloasa despre Simona Halep, dupa calificarea acesteia in optimile de finala de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa o victorie entuziasmanta obtinuta impotriva Viktoriei Azarenka.

Live Stream Online Simona Halep Cori Gauff Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Cori Gauff se joaca luni, 8 iulie 2019, in optimile de finala de la Wimbledon. Partida este programata pentru ora 16:30, pe terenul 1 si va fi transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent .

Live Stream Online Simona Halep Viktoria Azarenka Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Viktoria Azarenka se joaca vineri, 5 iulie 2019, in turul 3 la Wimbledon. Partida a fost programata pentru ora 15:00, dar ora de start poate fi schimbata in functie de celelalte partide. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarit si online in format text si .

UPDATE Simona Halep s-a calificat in optimi la Wimbledon, dupa ce a SPULBERAT-O pe Victoria Azarenka in doua seturi. Cu cine va juca in meciul urmator

35: La finalul meciului, Simona Halep a oferit o declaratie de mare campioana. Nu a fost atat de usor precum o arata scorul. M-am simtit foarte bine pe teren, am fost pozitiva si increzatoare.

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Ce spune despre adversara din sferturi de la Wimbledon

Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep dupa victoria impotriva sportivei din SUA Cori Gauff. Jurnalistul a spus ca Simona a pus saua pe naravasa Cori, dar a avertizat-o pe Halep inaintea duelului din sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon. CTP, multumit de jocul prestat de Simona Halep Asa cum speram, a .

Simona Halep merge in sferturile de finala de la Wimbledon: Victorie clara in fata noii senzatii a tenisului mondial

Simona Halep isi continua parcursul spre un nou trofeu de Grand Slam! Romanca a reusit sa obtina, luni, calificarea in sferturile de finala de la Wimbledon dupa o victorie clara in fata noii senzatii a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )