Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, un car de nervi pe terenul de tenis

Antena3 Antena3,
Simona Halep, un car de nervi pe terenul de tenis

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul sase mondial, s-a calificat, duminica, in runda a doua a turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 8. 274 dolari, dupa ce a intrecut-o pe suedeza. continuă pe Antena3

Simona Halep, criza de nervi pe teren. A tipat la antrenorii ei: Spuneti ceva!

Simona Halep a rabufnit nervos in timpul meciului cuRebecca Peterson, de la Beijing, desi s-a impus fara probleme. La avantajul scorului de 6-1, 3-1, Simona a putut fi auzita in timp ce.

Simona Halep joaca duminica in primul tur la Beijing

Jucatoarea Simona Halep isi va incepe parcursul la Openul Chinei, duminica, in al doilea meci pe terenul Lotus.

Surpriza uriasa pentru Simona Halep. Rafael Nadal i-a transmis un mesaj in limba romana

Simona Halep a implinit 28 de ani si a fost felicitata de foarte multe nume importante din lumea sportului. Darren Cahill a fost primul care i-a urat La multi ani, in limba engleza. Rafael Nadal a vrut sa faca ceva mai special, asa ca i-a scris in limba romana. Simona Halep a fost felicitata in .

Oficial, Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor

Simona Halep s-a calificat, matematic, pentru al saselea an consecutiv la Turneul Campioanelor, competitie care din acest an se va disputa la Shenzen in China.

Simona Halep, calificata pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor

Simona Halep 6 WTA) s-a calificat pentru a sasea oara consecutiv la Turneul Campioanelor. Cu 4. 907 puncte acumulate, romanca este a treia jucatoare care obtine biletele pentru competitia de la Shenzhen, dupa Ashleigh Barty Australia) si Karolina Pliskova Cehia).

Simona Halep, o noua iesire nervoasa la China Open! Cine au fost oamenii la care s-a ratoit romanca

Simona Halep s-a calificat fara emotii in turul secund de la China Open. Cu toate acestea, cea mai buna jucatoare de tenis a Romanei a avut un nou acces de furie la adresa oamenilor din anturajul sau.

Simona Halep si-a revenit. E in turul 2 la Beijing

Simona Halep s-a calificat, duminica, in turul secund la China Open de la Beijing, cu 6-1, 6-1, in meciul cu Rebecca Peterson.

Asa am trait Simona Halep in primul tur la Beijing

Simona Halep a intalnit-o pe Rebeca Peterson in primul tur la China Open de la Beijing.

WTA Beijing: Simona Halep vs Rebecca Peterson 6-1, 6-1 Halep, calificare lejera in turul doi - Multe cadouri facute de suedeza

Fara a arata probleme fizice, Simona Halep 6 WTA) a debutat cu o victorie categorica la turneul Premier Mandatory de la Beijing, scor 6-1, 6-1, in fata suedezei Rebecca Perterson 53 WTA), venita din calificari. Jocul romancei nu a fost neaparat la cel mai inalt nivel, insa a profitat din plin de numeroasele erori si de punctele facute cadou de Peterson. Chiar daca jocul a curs in favoarea sa pe toata durata meciului, Halep a dat de multe ori semne de nervozitate, reprosandu-le celor din echipa ca nu o incurajeaza suficient.

WTA Beijing: Partida Simona Halep vs Rebecca Peterson se va disputa duminica, de la ora 09:00

Simona Halep 6 WTA) va debuta duminica la turneul Premier Mandatory de la Beijing. Romanca o infrunta in primul tur pe suedeza Rebecca Peterson 53 WTA), venita din calificari. Confruntarea are loc de la ora 09:00 ora Romaniei) si poate fi urmarita in direct la Digi Sport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )