Libnet.ro
UNICEF

17:15

Simona Halep Caroline Wozniacki: unde vezi cea mai importanta finala

Playtech Playtech,
Simona Halep Caroline Wozniacki: unde vezi cea mai importanta finala

Simona Halep a reusit o performanta mare anul acesta. Joaca finala Australian Open contra Caroline Wozniacki. Finala e transmisa atat pe TV, cat si online. Finala Simona Halep Caroline Wozniacki incepe la ora 10. 30 pe 27 ianuarie. Numarul 1 mondial, la tenis feminin, Simona Halep s-a calificat in finala turneului dupa un meci in fata []. continuă pe Playtech

Simona Halep Caroline Wozniacki: romanca a egalat la seturi si totul se joaca in decisiv

Simona Halep a reusit o performanta mare anul acesta. Joaca finala Australian Open contra Caroline Wozniacki. Finala e transmisa atat pe TV, cat si online. Finala Simona Halep Caroline Wozniacki incepe la ora 10. 30 pe 27 ianuarie. Numarul 1 mondial, la tenis feminin, Simona Halep s-a calificat in finala turneului dupa un meci in fata [].

Cui lasa Simona Halep locul 1 mondial la tenis feminin

Simona Halep a reusit o performanta mare anul acesta: finala Australian Open. Totusi, in meciul decisiv, a pierdut contra lui Caroline Wozniacki. Finala Simona Halep Caroline Wozniacki a inceput la ora 10. 30 pe 27 ianuarie. Numarul 1 mondial, la tenis feminin, Simona Halep s-a calificat in finala turneului dupa un meci in fata jucatoarei Angelique [].

Simona Halep pierde finala de la Australian Open. Cine e noul numar 1 in tenis feminin

Simona Halep a reusit o performanta mare anul acesta. Joaca finala Australian Open contra Caroline Wozniacki. Finala e transmisa atat pe TV, cat si online. Finala Simona Halep Caroline Wozniacki incepe la ora 10. 30 pe 27 ianuarie. Numarul 1 mondial, la tenis feminin, Simona Halep s-a calificat in finala turneului dupa un meci in fata [].

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI LIVE. Antrenorul Serenei Williams dezvaluie strategia celor doua jucatoare

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI LIVE Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mourotoglou, a prefatat finala de la Australian Open dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki. Avem finala perfecta. Primele doua c.

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT. Meci infernal pentru Simona la Australian Open

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Liderul mondial al tenisului feminin, romanca Simona Halep, a declarat, vineri, ca este relaxata si va da totul in finala de.

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT. La ce ora joaca Simona finala la Australian Open

SIMONA HALEP-CAROLINE WOZNIACKI ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a marturisit ca are probleme la glezna dreapta, inaintea finalei turneului Australian Open,.

Cat costa un bilet la finala dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki si cate tichete mai sunt disponibile la Melbourne

Simona Halep va juca pentru prima data in cariera ei, in finala la Australian Open, si o va intalni in ultimul act al competitiei pe Caroline Wozniacki.

Australian Open Simona Halep vs Caroline Wozniacki: Finala sanselor ratate - Pentru cine va fi cu noroc a treia oara?

Simona Halep si Caroline Wozniacki vor juca sambata cu toate cartile pe masa: primul Grand Slam din cariera si locul intai in clasamentul WTA. Va fi finala majora cu numarul trei pentru ambele jucatoare, primele doua fiind pierdute Simona la Roland Garros: 2014 si 2017, Caro la US Open: 2009 si 2014). Pentru cine va fi cu noroc a treia oara? Disputa de pe Rod Laver Arena va avea loc pe 27 ianuarie, de la ora 10:30 ora Romaniei): va fi in direct pe Eurosport si LIVE Text pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Caroline Wozniacki (de la ora 10:30)

Cu sau fara sponsor tehnic, Simona Halep se afla tot la o victorie distanta de primul Grand Slam din cariera pentru a treia oara), iar eventuala mentinere a locului unu mondial nu ar fi decat un bonus meritat. Pana la trofeu, Simona va avea de parcurs un drum de Sisif in fata Carolinei Wozniacki - o alergatoare de cariera. Finala feminina de la Australian Open va incepe la ora 10:30 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Eurosport si LIVE Text pe HotNews. ro.

Cu trofeul pe masa! Cand are loc finala de la Australian Open, dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki

Simona Halep a facut un meci formidabil in fata nemtoaicei Angelique Kerber, pe care a invins-o in trei seturi, scor 6-3, 4-6, 9-7.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )