Libnet.ro
UNICEF

05:15

Simona Halep a castigat finala de la Montreal. Revenire spectaculoasa pe locul 3 ATP

România Liberă România Liberă,
Simona Halep a castigat finala de la Montreal. Revenire spectaculoasa pe locul 3 ATP

Simona Halep e campioana de la Montreal 2016, dupa o finala dominata categoric, scor 7-62), 6-3 in fata americancei Madison Keys 12 WTA). Halep, care de luni va reveni pe locul al treilea in clasamentul WTA, s-a impus intr-o ora si 15 minute in fata numarului 12 mondial. continuă pe România Liberă

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal! Iata cati bani primeste romanca!

Simona Halep a castigat finala turneului de la Montreal, dupa ce a invins-o pe americanca Madison Keys. Romanca trece pe locul 3 WTA, dar si primeste aproape jumatate de milion de dolari.

Punctul anului in tenis? Simona Halep si Monica Niculescu, reusita spectaculoasa in meciul de dublu disputat la Montreal (VIDEO)

Simona Halep si Monica Niculescu au jucat impreuna in turul 2 al turneului de dublu de Masters de la Montreal, impotriva sportivelor din Ucraina, Katerina Bondarenko si Olga Savchuk. in.

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a castigat turneul WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, duminica, dupa ce a invins-o in finala pe.

Simona Halep, calificare in finala de la Montreal. Revine pe locul 3 mondial!

Dupa un meci de trei seturi anticipat de ultima confruntare a celor doua, Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber, cu 6-0, 3-6, 6-2, si s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in finala Rogers Cup, cu mentiunea ca in 2015 turneul s-a disputat la Toronto. Cu aceasta victorie Halep si-a asigurat revenirea pe locul 3 in clasamentul mondial la inceputul saptamanii viitoare cu un salt de doua pozitii.

Victorie uriasa pentru Simona Halep: A castigat turneul de la Montreal

Duminica seara, Simona Halep a reusit o performanta importanta castigand turneul de tenis de la Montreal, unul din cele mai importante din calendarul fetelor. Sportiva din Romania a.

LIVE Simona Halep castiga finala de simplu de la Montreal. Urmeaza finala de dublu alaturi de Monica Niculescu (dupa 22:30)

Pentru prima data in cariera Simona Halep va disputa doua finale in aceeasi zi si nu la orice turneu, ci la competitia WTA Premier 5 de la Montreal, unde premiile totale insumeaza 2. 7 milioane de dolari.

A doua zeita de la Montreal.Simona Halep a castigat Rogers Cup, al 14-lea titlu al carierei sale

Simona Halep, cap de serie numarul 5 si locul 5 WTA,a castigat turneul de la Montreal, dupa ce a trecut de americanca Madison Keys, locul 12 mondial si favorita 10, scor 7-6 7/2), 6-3.

Adversara Simonei Halep din finala de la Montreal s-a dat de gol. Care este punctul sau vulnerabil

Simona Halep si Madison Keys vor juca in aceasta seara marea finala de la Montreal, de la ora 20:00. Jucatoarea din SUA a vorbit despre adversara ei de astazi si a dezvaluit de ce se teme cel mai tare.

Simona Halep impresioneaza la Montreal si explica: Am schimbat ceva chiar inaintea turneului

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Montreal atat la simplu, cat si la dublu, alaturi de Monica Niculescu.

Simo iese din transee! CTP, extaziat dupa ce Simona Halep a ajuns in semifinale la Montreal, explica rolul lui Darren Cahill in acest succes

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Svetlana Kuznetova, in trei seturi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )