Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal! Iata cati bani primeste romanca!

ADPM ADPM,
Simona Halep a castigat turneul de la Montreal! Iata cati bani primeste romanca!

Simona Halep a castigat finala turneului de la Montreal, dupa ce a invins-o pe americanca Madison Keys. Romanca trece pe locul 3 WTA, dar si primeste aproape jumatate de milion de dolari. continuă pe ADPM

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a castigat turneul WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, duminica, dupa ce a invins-o in finala pe.

Victorie uriasa pentru Simona Halep: A castigat turneul de la Montreal

Duminica seara, Simona Halep a reusit o performanta importanta castigand turneul de tenis de la Montreal, unul din cele mai importante din calendarul fetelor. Sportiva din Romania a.

Dubla finala pentru Simona Halep la turneul de la Montreal: Sportiva a acces si in finala de dublu alaturi de Monica Niculescu

Dupa ce s-a calificat in finala de simplu a turneului de Masters de la Montreal, dupa o victorie 6-0 3-6 6-2 cu Angelique Kerber, Simona Halep s-a intors pe teren alaturi de Monica Niculescu. Dublul.

Simona Halep a castigat finala de la Montreal. Revenire spectaculoasa pe locul 3 ATP

Simona Halep e campioana de la Montreal 2016, dupa o finala dominata categoric, scor 7-62), 6-3 in fata americancei Madison Keys 12 WTA). Halep, care de luni va reveni pe locul al treilea in clasamentul WTA, s-a impus intr-o ora si 15 minute in fata numarului 12 mondial.

A doua zeita de la Montreal.Simona Halep a castigat Rogers Cup, al 14-lea titlu al carierei sale

Simona Halep, cap de serie numarul 5 si locul 5 WTA,a castigat turneul de la Montreal, dupa ce a trecut de americanca Madison Keys, locul 12 mondial si favorita 10, scor 7-6 7/2), 6-3.

Montreal: Simona Halep vs Madison Keys 7-6 (2), 6-3/ Halep, campioana la Montreal

Finalista pentru al doilea an consecutiv la Rogers Cup, Simona Halep a invins-o in doua seturi, scor 7-62), 6-3, pe americanca Madison Keys, locul 12 WTA si cap de serie numarul 10, victorie in urma careia Simona a castigat turneul de la Montreal si si-a trecut in palmares al 14-lea titlu din circuitul WTA.

Parcurs de senzatie pentru Simona Halep, la Montreal! Halep va juca doua FINALE

Parcurs de senzatie pentru Simona Halep, la turneul de la Montreal. Sportiva va juca astazi in cele doua finale ale turneului, pentru prima data in cariera ei. Jucatoarele romane de tenis.

Simona Halep, calificare in finala de la Montreal. Revine pe locul 3 mondial!

Dupa un meci de trei seturi anticipat de ultima confruntare a celor doua, Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber, cu 6-0, 3-6, 6-2, si s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in finala Rogers Cup, cu mentiunea ca in 2015 turneul s-a disputat la Toronto. Cu aceasta victorie Halep si-a asigurat revenirea pe locul 3 in clasamentul mondial la inceputul saptamanii viitoare cu un salt de doua pozitii.

Simo iese din transee! CTP, extaziat dupa ce Simona Halep a ajuns in semifinale la Montreal, explica care e rolul lui Darren Cahill in acest succes

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Svetlana Kuznetova, in trei seturi.

Simo iese din transee! CTP, extaziat dupa ce Simona Halep a ajuns in semifinale la Montreal, explica rolul lui Darren Cahill in acest succes

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Svetlana Kuznetova, in trei seturi.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )