Libnet.ro
UNICEF

15:30

Simona Halep, in cea mai mare finala a carierei: Voi lupta pentru fiecare punct

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, in cea mai mare finala a carierei: Voi lupta pentru fiecare punct

Simona Halep a declarat sambata, dupa ce a castigat semifinala de la Madrid si a facut pasul in finala ca este gata sa joace in cea mai mare finala a carierei, live pe onlinesport. ro duminica, dupa ora 20:15, contra Mariei Sharapova. continuă pe Online Sport

VIDEO Eurovision 2014, editia cu cea mai mare incarcatura politica. Reprezentantele Rusiei au fost huiduite la Copenhaga

Eurovision 2014 a carui finala va avea loc simbata la Copenhaga) e vazut unanim de public drept editia cu cea mai mare incarcatura politica din ultimii ani, dupa ce Rusia a anexat Crimeea si intretine revoltele din Ucraina. Sentimentele anti-ruse au iesit la iveala inca din timpul calificarilor: formatia care reprezinta Rusia a fost fluierata copios de publicul danez atunci cind prezentatorii au anuntat ca s-a calificat in finala mare. Eurovision este un concurs muzical in care voturile publicului se impart pe criterii de afinitate culturala, Rusia beneficiind mereu de voturile tarilor vecine. La finala din 2014 e de asteptat o tensiune mult mai mare fata de editiile precedente, dat fiind contextul geopolitic. UPDATE Purtator de cuvant al Eurovision: Daca operatorii de telefonie mobila din Ucraina vor sa blocheze traficul din Crimeea sau daca operatorii rusi vor decide sa isi faca serviciile disponibile in Crimeea, voturile se vor numara in favoarea Rusiei. ) Continuam sa monitorizam situatia, noteaza The Wall Street Journal.

FOTO Carte de bucate de 1 metru, cea mai mare din Romania, lansata de chef-ul Cosmin Toma la Alba Iulia

Cea mai mare carte de bucate din Romania este lansata sambata, 10 mai, la Alba Iulia de catre chef-ul Cosmin Ioan Toma. Evenimentul are loc in cadrul targului de carte Alba Transilvana. Cartea de bucate are 1 metru inaltime si 70 de centimetri latime.

Surpriza de proportii! Victoriabank anunta ca este actionara la cea mai mare institutie financiara din Moldova

Victoriabank detine un pachet de 3,85% din capitalul Moldova Agroindbank, cea mai mare institutie financiara din tara noastra, arata raportul anual.

Surpriza de proportii! Victoriabank este actionara la cea mai mare institutie financiara din Moldova

Victoriabank detine un pachet de 3,85% din capitalul Moldova Agroindbank, cea mai mare institutie financiara din tara noastra, arata raportul anual.

Cinci elevi romani participa la cea mai mare competitie de stiinta si inginerie din lume

Cinci elevi romani vor participa in perioada 10-16 mai, alaturi de al and ti 1. 700 de elevi din 70 de and tari, la cea mai mare competi and tie de and stiin and ta and si inginerie din lume, Intel International Science and Engineering Fair, la Los Angeles, competi and tie dotata cu premii in valoare de 5 milioane de dolari, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Cea mai mare pensie primita de un varstnic in Republica Moldova e de peste 1.300 de euro

Varstnicul cu cea mai mare pensie oferita de Casa Nationala de Asigurari Sociale primeste 24. 800 de lei si a lucrat in sistemul financiar-bancar.

Cea mai mare REUSITA STIINTIFICA a anului 2014. Am creat viata EXTRATERESTRA in laborator

Cercetatorii americani au anuntat ca au facut cea mai mare descoperire stiintifica a anului 2014, care va revolutiona genetica. Pret de miliarde de ani, codurile ADN ale vietii de pe Terra au fost scrise cu.

Cea mai mare banca din SUA se teme de concurenta Facebook si Google pe piata serviciilor financiare

Intrarea unor giganti tehnologici precum Facebook si Google pe piata serviciilor financiare va crea dificultati pentru JPMorgan Chase, cea mai mare banca din Statele Unite, a declarat directorul general al institutiei de credit, Jamie Dimon, citat de.

Simona Halep va lupta in finala turneului de la Madrid cu Maria Sarapova

Simona Halep se va duela in finala Madrid Masters cu Maria Sarapova. Rusoaica a trecut in semifinale de Agnieszka Radwanska, din Polonia, scor 6-1, 6-4, dominand categoric meciul. Finala dintre Simona Halep si Maria .

Timisoara are cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene

Primaria Timisoara are, in acest an, un buget de investitii de 350 de milioane de lei, dintre care 225 de milioane de lei provin din fonduri europene, ne-a declarat edilul Nicolae Robu. in prezent, primaria deruleaza 70 de proiecte de investitii, cele mai multe fiind pentru infrastructura.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )