Libnet.ro
UNICEF

16:15

Simona Halep, certata pe teren de catre Darren Cahill: Uita-te la mine. in ultimele trei game-uri ai fost facuta de rusine. Nu poti sa castigi daca joci astfel

Antena3 Antena3,
Simona Halep, certata pe teren de catre Darren Cahill: Uita-te la mine. in ultimele trei game-uri ai fost facuta de rusine. Nu poti sa castigi daca joci astfel

Simona Halep a fost certata pe teren deDarren Cahill, in pauza din timpul meciului pierdut cuKarolina Pliskova. Halep, numarul cinci mondial, a ratat calificarea in semifinalele. continuă pe Antena3

Halep, declaratie splendida despre Darren Cahill: De ce l-a tot chemat pe teren in meciul cu Andreescu

Simona Halep a apelat de mai multe ori la sfaturile australianului si au existat voci in lumea tenisului care au sustinut ca revenirea romancei in partida cu Bianca Andreescu s-a datorat interventiilor antrenorului.

Simona Halep: L-am enervat pe Darren. Australianul: Ai fost o rusine pe teren

Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor eliminata dupa faza grupelor si un meci contra Karolinei Pliskova in care i-a lipsit si sansa.

Simona Halep, dupa ce a fost certata de Cahill: Am meritat

Simona Halep a declarat ca a meritat sa fie certata de antrenorul ei, Darren Cahill, care i-a spus c.

Halep, certata de Cahill pe teren la meciul cu Pliskova

Antrenorul Darren Cahill a avut, vineri, o interventie mai putin calma ca de obicei, la on-court ca.

Darren Cahill, dur cu Simona Halep la on-court coaching: Ai fost o rusine pe teren Halep: Sunt sigura ca l-am enervat

Antrenorul Darren Cahill a avut, vineri, o interventie mai putin calma ca de obicei, la on-court coaching, in timpul meciului pe care Simona Halep l-a pierdut cu Karolina Pliskova la Turneul Campioanelor.

DigiSport: Ai fost facuta de rusine pe teren!. Darren Cahill a criticat-o dur pe Simona Halep, in setul decisiv

Darren Cahill a avut un prim moment foarte tensionat la un on-court coaching pe care Simona Halep l-a cerut in setul decisiv al partidei cu Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor.

Darren Cahill, criticat de nume importante din tenis pentru cuvintele adresate Simonei Halep pe teren: Reactia lui a fost umilitoare

Antrenorul Darren Cahill a fost criticat de doua nume cunoscute ale tenisului britanic pentru cuvintele pe care i le-a adresat jucatoarei sale, Simona Halep, in timpul setului decisiv al meciului pierdut vineri de.

Ce nu a vazut nimeni in meciul Simona Halep Bianca Andreescu. Ce a facut romanca in fata lui Darren Cahill

Simona Halep a avut o iesire nervoasa in setul decisiv al meciului cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor. Numarul 6 mondial a dat cu pumnul in banca in timp ce Darren Cahill ii dadea indicatii, la scorul de 2-1 pentru sportiva canadiana de origine romana. Interventia antrenorului australian s-a dovedit foarte utila, iar Halep a .

Ar fi castigat Simona Halep meciul cu Bianca Andreescu fara interventiile lui Darren Cahill?

Christopher Clarey, jurnalistul specialist al celor de la New York Times pe tenis, a lansat o intrebare dupa meciul Simonei Halep cu Bianca Andreescu, acesta precizand ca in opinia lui sportiva noastra nu ar fi castigat meciul cu Andreescu daca nu ar fi avut parte de sfaturile pretioase ale lui Darren Cahill.

Darren Cahill si sfaturile pretioase - Ce i-a transmis Simonei dupa ce a pierdut cu 0-6 primul set cu Pliskova

Primul set al meciului dintre Simona Halep si Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor, a fost unul fara istoric. Cehoaica s-a impus cu 6-0, dupa doar 20 de minute. A fost momentul in care Simona Halep l-a chemat pe Darren Cahill la on-court coaching, iar sfaturile pretioase ale australianului au adus-o din nou in joc pe Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )