Libnet.ro
UNICEF

06:15

Simona Halep in culmea fericirii. Asa arata noua regina a tenisului mondial (video)

Online Sport Online Sport,
Simona Halep in culmea fericirii. Asa arata noua regina a tenisului mondial (video)

Bucurie nemarginita pentru Simona Halep dupa ce a castigat, sambata, primul ei trofeu de Mare Slem din a patra incercare. continuă pe Online Sport

Simona Halep e uriasa! Calculele care arata ca poate fi lider mondial pana la sfarsitul anului

Odata cu victoria in fata lui Sloane Stephens, din finala Roland Garros, SImona Halep, si-a marit considerabil avansul in frunte clasamentului WTA.

Simona Halep vs. Sloane Stephens: unde vezi finala de la Roland Garros

Simona Halep a ajuns intr-o noua finala la Roland Garros. A pierdut in 2014, a pierdut in 2017, dar acest an ar putea fi cu noroc. Iata unde vezi meciul, online si la TV. Daca esti fan Simona Halep, atunci precis vrei sa-i urmaresti meciul ei cu Sloane Stephens, in finala turneului de la Roland [].

Clasamentul WTA actualizat dupa Roland Garros: Simona Halep, lidera detasata!

Vedeti mai jos cum arata clasamentul WTA actualizat dupa finala de la Roland Garros castigata de Simona Halep in fata americancei Sloane Stephens.

Imnul Romaniei s-a auzit la Roland Garros. Ce a declarat Simona Halep dupa victoria din finala

Simona Halep este noua regina a tenisului! Liderul mondial a castigat si primul Grand Slam al carierei, suprematia ei fiind acum incontestabila.

Simona Halep campioana la Roland Garros!

A treia finala la Roland Garros a fost de bun augur pentru Simona Halep, care isi vede visul cu ochii prin castigarea primului ei turneu de Mare Slem din cariera. Halep a revenit de la set pierdut si 0-2 pentru a o invinge pe Sloane Stephens in trei seturi 3-6, 6-4, 6-1). Asa am trait Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros.

Asa am trait Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros

Pentru a treia oara in cariera Simona Halep a evoluat cu trofeul pe masa la Roland Garros, turneul despre care spune ca este preferatul ei din intreg circuitul mondial. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep contra Garbine Muguruza in semifinale la Roland Garros

Am transmis live text in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine, joi dupa-amiaza, cu incepere de la ora 16:00, in semifinalele turneului de la Roland Garros contra ibericei Garbine Muguruza. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep contra Angelique Kerber in sferturi la Roland Garros

Simona Halep a avut parte de un test de foc, miercuri, in sferturile turneului de la Roland Garros, unde o va infrunta pe Angelique Kerber din Germania.

Simona Halep povesteste la rece cum a trait finala castigata la Roland Garros

Simona Halep, noua campioana de la Roland Garros, a fost prezenta, sambata seara, in studioul Eurosport de la Paris si a vorbit la emisiunea Game, Schett si Mats despre finala castigata in fata lui Sloane Stephens.

Simona Halep a castigat turneul Roland Garros

Finala de la Roland Garros 2018 se joaca intre Simona Halep si americanca Sloane Stephens. Apasa o presiune uriasa pe umerii lui Halep, dar jucatoarea promite ca va da tot ce-i mai bun si, de data aceasta, va castiga turneul. Simona Halep a mai invins-o pe Stephens de doua ori anul acesta, asa ca are [].

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )