Libnet.ro
UNICEF

22:15

Simona Halep a castigat turneul Roland Garros

Playtech Playtech,
Simona Halep a castigat turneul Roland Garros

Finala de la Roland Garros 2018 se joaca intre Simona Halep si americanca Sloane Stephens. Apasa o presiune uriasa pe umerii lui Halep, dar jucatoarea promite ca va da tot ce-i mai bun si, de data aceasta, va castiga turneul. Simona Halep a mai invins-o pe Stephens de doua ori anul acesta, asa ca are []. continuă pe Playtech

Simona Halep campioana la Roland Garros!

A treia finala la Roland Garros a fost de bun augur pentru Simona Halep, care isi vede visul cu ochii prin castigarea primului ei turneu de Mare Slem din cariera. Halep a revenit de la set pierdut si 0-2 pentru a o invinge pe Sloane Stephens in trei seturi 3-6, 6-4, 6-1). Asa am trait Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros.

FOTO Acum zece ani si o zi, Simona Halep devenea campioana la Roland Garros, in turneul junioarelor. Ce declara sportiva noastra in 2008

8 iunie 2008 este data la care Simona Halep a castigat primul trofeu important din cariera ei, turneul de junioare de la Roland Garros.

SIMONA HALEP A CASTIGAT TURNEUL DE LA ROLAND GARROS

Victorie fabuloasa pentru Simona Halep la Roland Garros! Halep a reusit sa obtina primul trofeu de Grand Slam din cariera dupa ce a invins-o pe Sloane Stephens in trei seturi in ultimul act de la.

Roland Garros, finala: Simona Halep vs Sloane Stephens (de la ora 16:00) / Ziua cea mare - Halep, din nou att de aproape de primul trofeu de Grand Slam

Simona Halep 1 WTA) a ajuns din nou atat de aproape de a-si indeplini marele vis: castigarea unui trofeu de Grand Slam. Este in finala de la Roland Garros pentru a treia oara in cariera si pentru a doua oara consecutiv, urmand sa o intalneasca pe americanca Sloane Stephens 10 WTA), campioana en-titre de la US Open si jucatoarea pe care a invins-o in cinci din cele sapte meciuri directe. Confruntarea de pe Phillipe-Chatrier va fi transmisa in direct pe Eurosport si Pro Tv si LiveText pe HotNews. ro, de la ora 16:00 ora Romaniei).

HALEP - KERBER la ROLAND GARROS. Meciul, pe Suzanne Lenglen ONLINE VIDEO STREAM

HALEP - KERBER la ROLAND GARROS. Simona Halep este vazuta drept principala favorita la cucerirea trofeuluide la Roland garros din acest an. Simona Halepeste intr-o forma absolut.

Prima reactie a Simonei Halep dupa castigarea Roland Garros: Am simtit ca nu mai pot respira

Simona Halep a impartasit la cald primele impresii dupa castigarea finalei de la Roland Garros in fata americancei Sloane Stephens.

Simona Halep, inaintea marelui meci de la Roland Garros:Am mai pierdut trei finale si nu a murit nimeni!

Simona Halep se afla in fata unei noi incercari de a castiga primul Grand Slam din cariera ei, dupa ce a esuat in precedentele trei tentative de acest gen.

LIVE TEXT Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros

Pentru a treia oara in cariera Simona Halep va evolua cu trofeul pe masa la Roland Garros, turneul despre care spune ca este preferatul ei din intreg circuitul mondial.

LIVE TEXT Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros. Meciul ajunge in decisiv!

Pentru a treia oara in cariera Simona Halep va evolua cu trofeul pe masa la Roland Garros, turneul despre care spune ca este preferatul ei din intreg circuitul mondial. Apasati aici pentru live video .

Asa am trait Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros

Pentru a treia oara in cariera Simona Halep a evoluat cu trofeul pe masa la Roland Garros, turneul despre care spune ca este preferatul ei din intreg circuitul mondial. Apasati aici pentru live video .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )