Libnet.ro
UNICEF

10:30

Simona Halep, decizie RADICALA! Anuntul ii va intrista pe romani

B1 B1,
Simona Halep, decizie RADICALA! Anuntul ii va intrista pe romani

Simona Halep a declarat ca nu crede ca va participa la turneul de la Bucuresti, ce va avea loc in perioada 16 si 22 iulie. Nu stiu sigur acum, dar in mare parte nu prea, pentru ca este zgura dupa iarba. continuă pe B1

Simona Halep a vorbit despre participarea sa in acest an la turneul WTA de la Bucuresti. Ce decizie a luat liderul mondial

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, vineri, ca nu crede ca va participa la BRD Bucharest Open 2018, turneu WTA International gazduit, de Arenele BNR in perioada 16-22 iulie. Am.

Fenomenul SIMONA HALEP: ROMANII iau cu asalt LONDRA! Atmosfera INCENDIARA la Wimbeldon

Numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbeldon, desfasurat in perioada 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat French.

Fenomenul SIMONA HALEP: ROMANII iau cu asalt LONDRA! Atmosfera INCENDIARA la Wimbledon

Numarul de romani care au rezervat cazare la Londra pe durata turneului de la Wimbledon, desfasurat in perioada 2-15 iulie, s-a dublat aproape, fata de anul trecut, dupa ce Simona Halep a castigat French.

Alexis Castorri, psihologul sportiv care lucreaza cu Simona Halep: Mi-a placut pasiunea ei. Este o persoana extrem de onesta, foarte antrenabila

Psihologul sportiv Alexis Castorri, cu ajutorul careia Simona Halep a reusit sa castige primul trofeu de grand slam, la Roland Garros, a declarat ca este foarte mandra de clienta ei, de munca depusa de ea in ultimele 12 luni, de la finala pierduta anul trecut, la Paris.

Liviu Dragnea l-a concendiat pe seful PSD online, George Harabagiu, autorul postarilor denigratoare despre Simona Halep

Liviu Dragnea a anuntat ca l-a concediat pe seful PSD online, George Harabagiu, presupusul autor al campaniei postarilor denigratoare despre Simona Halep. L-am concediat, a declarat Liviu Dragnea pentru Antena.

Liviu Dragnea l-a concediat pe cel care a distribuit filmuletele trucate cu Simona Halep de pe Arena Nationala

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, pentru Antena 3, ca l-ar fi concediat pe George Harbagiu, coordonatorul online al PSD, dupa ce acesta a distribuit pe paginile filialelor social-democratilor un filmulet trucat in care oamenii stransi pentru a o sustine pe Simona Halep la Arena Nationala ar fi huiduit-o.

Simona Halep: in 20 de ani au fost multe momente grele, dar niciodata nu am renuntat la tenis

Jucatoarea Simona Halep, numarul 1 in clasamentul WTA si recent castigatoare a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, a declarat, miercuri, ca in cei 20 de ani de cand a inceput sa practice tenisul a tr.

Romanii au luat cu asalt pagina de Facebook a publicatiei CHARLIE HEBDO dupa caricatura cu SIMONA HALEP

Romanii au reactionat pe pagina de Facebook a publicatiei Charlie Hebdo dupa aparitia unei caricaturi cu Simona Halep tinand in mana cupa castigata in cadrul turneului de la Roland Garros, cu mesajul fier.

Simona Halep, desenata de francezi ca o tiganca in cautare de fier vechi

Mare scandal s-a iscat dupa publicarea unei caricaturi in saptamanalul de satira Charlie Hebdo! Acesta include o caricatura ce o prezinta pe Simona Halep tinand in maini trofeul Roland Garros, precum o tiganca ce striga Fiare vechi.

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )