Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep: in 20 de ani au fost multe momente grele, dar niciodata nu am renuntat la tenis

Antena3 Antena3,
Simona Halep: in 20 de ani au fost multe momente grele, dar niciodata nu am renuntat la tenis

Jucatoarea Simona Halep, numarul 1 in clasamentul WTA si recent castigatoare a turneului de Mare Slem de la Roland Garros, a declarat, miercuri, ca in cei 20 de ani de cand a inceput sa practice tenisul a tr. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO Atmosfera spectaculoasa pe Arena Nationala: mii de oameni au aplaudat-o pe Simona Halep. Gabriela Firea a fost fluierata copios

Simona Halep a fost intampinata de peste 15. 000 de suporteri care au venit pe cel mai mare stadion al tarii pentru a o ovationa pe campioana de la Roland Garros.

Simona Halep, luata prin surprindere la prezentarea trofeului Roland Garros. Jucatoarea noastra a fost CERUTA in CASATORIE pe Arena Nationala (FOTO)

Simona Halep a avut parte de momente emotionante luni seara, cand a prezentat pe Arena Nationala din Bucuresti replica trofeului castigat la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. Printre cei aproximativ 20.

Simona Halep a ajuns la Bucuresti: Visez la mai multe trofee de Grand Slam

Simona Halep, campioana la Roland Garros, a ajuns luni dupa-amiaza in Romania dupa primul turneu de Mare Slem castigat in cariera. Vedeti mai jos ce a declarat in conferinta sustinuta la salonul oficial de la Aeroportul Henri Coanda.

Fiul sotilor Beckham s-a pozat alaturi de Simona Halep, dupa victoria obtinuta la Roland Garros

Fiul sotilor Beckham, Romeo, in varsta de 15 ani, a urmarit a urmarit al doilea turneu de Grand Slam al anului, iar la final a tinut neaparat sa faca o poza alaturi de Simona Halep, cea mai buna jucatoare.

VIDEO Gabriela Firea, huiduita copios de zecile de mii de romni veniti pe Arena Nationala sa o felicite pe Simona Halep. Sportiva a prezentat trofeul Roland Garros

Simona Halep a prezentat luni seara trofeul cucerit la Roland Garros, in cadrul unei ceremonii la Arena Nationala. in deschiderea ceremoniei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit cu esarfa tricolora pe piept, i-a oferit Simonei Halep cheia orasului si a incercat un mic discurs, dar a fost huiduita copios de cei peste 20. 000 de oameni din tribune, care au scandat apoi numele Simonei.

Simona Halep, primul interviu oficial dupa castigarea Roland Garros

Pentru Simona Halep cariera de jucatoare profesionista si chiar viata va fi de acum impartita intre ce a fost inainte de 9 iunie 2018 si ce urmeaza dupa data cand jucatoarea din Constanta a cucerit primul ei titlu de Mare Slem.

Simona Halep, ceremonie cu surprize la Arena Nationala. Mii de oameni i-au strigat numele. Sunt foarte mandra ca sunt romanca!

Simona Halep s-a intors luni dupa-amiaza acasa, dupa ce reusit sa castige la Paris primul sau titlu de grand slam. Simona Halep prezinta romanilor trofeul Rolland Garros pe Arena Nationala. Va fi o.

Liviu Dragnea l-a concediat pe cel care a distribuit filmuletele trucate cu Simona Halep de pe Arena Nationala

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, pentru Antena 3, ca l-ar fi concediat pe George Harbagiu, coordonatorul online al PSD, dupa ce acesta a distribuit pe paginile filialelor social-democratilor un filmulet trucat in care oamenii stransi pentru a o sustine pe Simona Halep la Arena Nationala ar fi huiduit-o.

Simona Halep a umplut Arena Nationala (Galerie Foto)

Simona Halep a prezentat trofeul obtinut la Roland Garros, luni seara, pe Arena Nationala in fata unui public entuziast.

Simona Halep, aplaudata de mii de oameni pe Arena Nationala: Sper ca acest trofeu sa fie inceputul unei noi generatii de campioni (VIDEO)

Primire triumfala pentru Simona Halep. Castigatoarea de la Roland Garros s-a intors acasa iar luni seara prezinta, pe Arena Nationala, in fata a mii de oameni, replica trofeului cucerit la Paris. Simona.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )