Libnet.ro
UNICEF

22:30

Simona Halep, declaratie dupa turneul de la Miami: Sunt multumita 100% de jocul meu

Antena3 Antena3,
Simona Halep, declaratie dupa turneul de la Miami: Sunt multumita 100% de jocul meu

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, duminica, pe Aeroportul Henri Coanda, ca nu a simtit niciun fel de presiune in turneul de la Miami, acolo unde putea reveni pe prima pozitie WTA daca disputa finala,. continuă pe Antena3

Simona Halep a revenit in Romania dupa turneele americane: Sunt multumita

Jucatoarea Simona Halep n-a cucerit inca niciun titlu in 2019, dar se declara multumita de evolutia pe care a avut-o la Indian Wells si mai ales Miami, unde si-a egalat cea mai buna clasare din cariera.

Simona Halep, dupa revenirea de la Miami: Sunt foarte multumita de rezultat. Faptul ca am jucat atat de bine este meritul lui Daniel Dobre

Simona Halep a revenit in Romania, dupa participarea la turneul de la Miami, acolo unde a fost eliminata de Karolina Pliskova in semifinale. Romanca s-a declarat multumita de parcursul de la Miami si a precizat ca evolutia sa i se datoreaza lui Daniel Dobre, noul sau antrenor. Sunt foarte multumita de rezultat, sunt multumita de cum am jucat, a fost o deplasare reusita si ma bucur ca sunt acasa, a spus Halep.

CTP, dupa ce Simona Halep a ratat calificarea in finala Miami Open: Era destabilizata de ineficienta la serviciu

Simona Halep a fost invinsa de Karolina Pliskova, cu scorul de 5-7, 1-6 si a ratat calificarea in finala Miami Open 2019, dar si urcarea pe prima pozitie in clasamentul WTA. Cristian Tudor Popescu a excplicat de ce a pierdut Simona meciul din semifinala. Nu cred ca intreruperile cauzate de ploaie au influentat in vreun [] .

Simona Halep a ratat calificarea in finala Miami Open

Meciul Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2, a fost invinsa, vineri, cu scorul de 7-5, 6-1, de Karolina Pliskova Cehia), locul 7 WTA si cap de serie numarul 5, in semifinalele Miami Open. Partida a fost intrerupta de ploaie de doua ori, o data la scorul de 3-3, aproxiamtiv o ora, si a doua oara la 5-7, 0-5, circa 70 de minute.

Declaratie memorabila a Karolinei Pliskova, inaintea semifinalei cu Simona Halep. Ce a patit cehoaica la Miami

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Miami, unde o va intalni pe Karolina Plsikova, din Cehia.

LIVE Agonie prelungita pentru Simona Halep la Miami

Simona Halep este condusa de Karolina Pliskova la turneul de tenis de la Miami si pe punctul de a fi eliminata, insa ploaia nu o lasa sa plece acasa linistita.

Un fost premier al Romaniei o apara pe Simona Halep: Tine de atatia amar de ani tara pe cel mai inalt catarg al lumii

Simona Halep a fost eliminata in semifinale la turneul de la Miami si a primit o serie intreaga de critici din aceasta cauza.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinala Miami Open. Pe cine ar putea intalni in finala

Simona Halep si-a aflat adversara din semifinala de la Miami Open 2019. Constanteanca o va intalni in penultimul act al turneului pe Karolina Pliskova locul 7 WTA). Daca se va califica in finala, Simona va juca impotriva invingatoarei dintre Anett Kontaveit si Ashleigh Barty. Fostul lider mondial s-a calificat in semifinala Miami Open dupa ce [] .

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova 5-7, 1-6 / Ploaia, cele noua game-uri pierdute consecutiv, jocul dupa miezul noptii si ratarea revenirii pe primul loc mondial

Aflata la o singura victorie distanta de revenirea pe primul loc mondial, Simona Halep a inceput bine, insa a terminat dezastruos partida cu Karolina Pliskova din semifinalele competitiei de la Miami. Ploaia a intervenit pentru prima oara la scorul de 3-3 si 40-15 pentru Simona, pe serviciul jucatoarei din Cehia. Pliskova a revenit cu o dubla greseala, iar Simona reusea sa isi consolideze avantajul, facandu-si serviciul si ducand scorul la 5-3. A urmat insa o dominare totala a cehoaicei, care a castigat noua game-uri consecutive, ploaia fiind singura care a reusit sa o opreasca la 7-5, 5-0. Dupa o ora si 10 minute de pauza, jucatoarele au revenit pe teren la ora 01:00 la Miami), Simona a facut in cele din urma un game, insa a pierdut cu 6-1 si a ratat calificarea in finala. in ultimul act, Karolina Pliskova o va intalni, sambata, de la ora 19:00, pe Ashleigh Barty 6-3, 6-3 vs Anett Kontaveit).

Reactie de campioana! Ce a spus Karolina Pliskova despre Simona Halep, dupa ce a invins-o clar in semifinale, la Miami

Karolina Pliskova a trecut de Simona Halep, in semifinalele turneului de la Miami, dupa un meci terminat cu 7-5, 6-1 in favoarea ei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )