Libnet.ro
UNICEF

12:30

Simona Halep a revenit in Romania dupa turneele americane: Sunt multumita

Online Sport Online Sport,
Simona Halep a revenit in Romania dupa turneele americane: Sunt multumita

Jucatoarea Simona Halep n-a cucerit inca niciun titlu in 2019, dar se declara multumita de evolutia pe care a avut-o la Indian Wells si mai ales Miami, unde si-a egalat cea mai buna clasare din cariera. continuă pe Online Sport

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Karolina Pliskova 5-7, 1-6 / Ploaia, cele noua game-uri pierdute consecutiv, jocul dupa miezul noptii si ratarea revenirii pe primul loc mondial

Aflata la o singura victorie distanta de revenirea pe primul loc mondial, Simona Halep a inceput bine, insa a terminat dezastruos partida cu Karolina Pliskova din semifinalele competitiei de la Miami. Ploaia a intervenit pentru prima oara la scorul de 3-3 si 40-15 pentru Simona, pe serviciul jucatoarei din Cehia. Pliskova a revenit cu o dubla greseala, iar Simona reusea sa isi consolideze avantajul, facandu-si serviciul si ducand scorul la 5-3. A urmat insa o dominare totala a cehoaicei, care a castigat noua game-uri consecutive, ploaia fiind singura care a reusit sa o opreasca la 7-5, 5-0. Dupa o ora si 10 minute de pauza, jucatoarele au revenit pe teren la ora 01:00 la Miami), Simona a facut in cele din urma un game, insa a pierdut cu 6-1 si a ratat calificarea in finala. in ultimul act, Karolina Pliskova o va intalni, sambata, de la ora 19:00, pe Ashleigh Barty 6-3, 6-3 vs Anett Kontaveit).

LiveText Simona Halep vs Karolina Pliskova 5-7, 0-5 / Ploaia, singura care a putut opri furia ceha (9 game-uri consecutive)

Simona Halep si Karolina Pliskova 7 WTA) se intalnesc in semifinalele competitiei de la Miami, insa meciul are o miza dubla pentru jucatoarea din Romania, care in cazul unei victorii va reveni pe primul loc in clasamentul WTA. Confruntarea nu va incepe inainte de ora 03:45 ora Romaniei). Duelul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, dupa revenirea de la Miami: Sunt foarte multumita de rezultat. Faptul ca am jucat atat de bine este meritul lui Daniel Dobre

Simona Halep a revenit in Romania, dupa participarea la turneul de la Miami, acolo unde a fost eliminata de Karolina Pliskova in semifinale. Romanca s-a declarat multumita de parcursul de la Miami si a precizat ca evolutia sa i se datoreaza lui Daniel Dobre, noul sau antrenor. Sunt foarte multumita de rezultat, sunt multumita de cum am jucat, a fost o deplasare reusita si ma bucur ca sunt acasa, a spus Halep.

Simona Halep, incident la venirea in tara. S-a intamplat chiar pe Aeroportul Otopeni

Dupa turneele Indian Wells si Miami Open, Simona Halep s-a intors, duminica, in Romania. Simona Halep a avut un drum lung de parcurs pana la Bucuresti si, dupa ce a ajuns la destinatie, a primit si.

Digisport: Simona Halep, probleme la intoarcerea in Romania! Cum a comentat faptul ca a ratat revenirea pe locul 1 WTA

Simona Halep 27 de ani) va reveni pe locul doi WTA datorita faptului ca Ashleigh Barty este noua campioana de la Miami. Campioana noastra a revenit la Bucuresti, dar a avut parte de un incident neplacut pe Aeroportul Henri Coanda. Unul dintre bagaje n-a mai ajuns la destinatie, astfel ca Simona a mai zabovit o jumatate de ora in terminalul Sosiri pentru a vedea ce se intampla.

Agonie prelungita pentru Simona Halep si eliminare de la Miami

Simona Halep a trait un mic dezastru, vineri dimineata in semifinalele turneului de tenis de la Miami. Ploaia nu a lasat-o sa plece acasa linistita. Intrerupta de precipitatii de trei ori in total, ultima oara partida a fost reluata de la 5-7 0-5 in defavoarea Simonei, iar romanca a revenit pe teren dupa 70 de minute de pauza pentru a pierde in doar cinci minute. Citeste si:De la aplaudat la dat sfaturi pe teren: Indicatiile halucinante ale lui Dobre la meciul Halep - Pliskova .

VIDEO Rezumatul unui meci de colectie! Cum a revenit Simona Halep in partida cu Qiang Wang si reactia de milioane a tatalui ei

Simona Halep este in semifinalele turneului de la Miami, unde o va intalni pe Karolina Pliskova, o victorie impotriva acesteia urmand sa o readuca pe locul 1 WTA.

Simona Halep, declaratie dupa turneul de la Miami: Sunt multumita 100% de jocul meu

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, duminica, pe Aeroportul Henri Coanda, ca nu a simtit niciun fel de presiune in turneul de la Miami, acolo unde putea reveni pe prima pozitie WTA daca disputa finala,.

Simona Halep, sponsorizare de top pentru o competitie de nisa din Romania. Ce suma a donat fostul numar 1 WTA

Prin intermediul propriei fundatii, Simona Halep a donat 30. 000 de euro pentru Cupa Irina Deleanu, o competitie de gimnastica ritmica.

DigiSport: Simona Halep, donatie impresionanta catre o competitie de traditie din Romania

Simona Halep a donat o suma importanta de bani prin intermediul fundatiei sale catre Cupa Irina Deleanu, o intrecere de traditie in tara noastra.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )