Libnet.ro
UNICEF

19:15

Simona Halep a primit Crucea Patriarhala

Online Sport Online Sport,
Simona Halep a primit Crucea Patriarhala

In cadrul unei ceremonii restranse care a avut loc in Salonul Sfintilor Romani al Resedintei Patriarhale, Simona Halep a primit Crucea Patriarhala din partea Preafericitul Parinte Patriarh Daniel. continuă pe Online Sport

Simona Halep a primit cea mai inalta distinctie din partea Patriarhiei Romane: Todeauna multumesc lui Dumnezeu. Sper sa inspir cat mai multi copii (FOTO)

Simona Halep a primit, joi, cea mai inaltadistinctie din partea Patriarhiei Romane. Preafericitul Parinte Patriarh Daniel i-a acordat joi campioanei de la Wimbledon Curcea Patriarhala in cadrul unei.

Simona Halep, decorata de Patriarhie cu Ordinul Crucea Patriarhala pentru mireni

Patriarhul Daniel a decorat-o, joi, pe Simona Halep cu cea mai inalta distinctie, Ordinul Crucea Patriarhala pentru mireni, cea mai inalta distinctie a Patriarhiei Romane, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Salonul Sfintilor Romani al Resedintei Patriarhale.

Patriarhul Romaniei i-a acordat Simonei Halep Crucea Patriarhala

Preafericitul Parinte Patriarh Daniel i-a acordat jucatoarei de tenis Simona Halep cea mai inalta distinctie a Patriarhiei Romane, joi, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Salonul Sfintilor Romani al Resedintei Patriarhale, informeaza basilica. ro.

Cum s-a imbracat Simona Halep la ceremonia de la Patriarhie. A aparut asa in fata Patriarhului Daniel

Simona Halep a primit din partea Patriarhului Daniel Ordinul Crucea Patriarhala. Simona a mers la ceremonia organizata de Patriarhia Romana alaturi de parintii ei si a purtat o rochie scurta, cu maneci, de culoare rosie. Campioana de la Wimbledon a multumit pentru distinctia acordata. Simona Halep s-a imbracat cu o rochie rosie la ceremonia de .

Patriarhul Romaniei i-a acordat Simonei Halep Crucea Patriarhala

Preafericitul Parinte Patriarh Daniel i-a acordat jucatoarei de tenis Simona Halep cea mai inalta di.

Simona Halep, ceremonie de decorare la Patriarhie, dupa victoria de la Wimbledon

Marea campioana Simona Halep a fost decorata de Preafericitul Daniel. Ceremonia de la Patriarhia Romana a fost una privata, asa cum a cerut familia campioanei. Simona Halep a primit Ordinul Crucea.

Ce porecla a primit Meghan Markle, dupa ce a aplaudat-o pe Simona Halep din tribuna de la Wimbledon

Simona Halep a invins-o sambata, 13 iulie, pe Serena Williams, iar luni s-a intors acasa cu marele trofeu de la Wimbledon 2019. La meciul istoric au fost prezente personalitati din toate colturile lumii, printre care si Meghan Markle, care a reusit sa-si faca dusmani si de aceasta data. Meghan Markle a primit o noua porecla, .

Cati bani ia Simona Halep de la Nike, dupa ce a castigat Wimbledonul. Suma e fabuloasa

Dupa ce a triumfat la Wimbledon si a primit din partea organizatorilor turneului un cec in valoare de 2,9 milioane de dolari, Simona Halep a primit o veste buna din partea sponsorului tehnic. Nike a anuntat ca ii va oferi Simonei un premiu in valoare de 1 milion de dolari pentru performanta de la Londra.

Cadoul care a facut-o sa zambeasca fericita. Ce a primit Simona Halep la intoarcerea acasa de la Londra

Simona Halep s-a intors ieri de la Londra si aramas la Bucuresti, la Stejarii Country Club, acolo unde locuieste atunci cand sta in capitala.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Sportiva va primi ordinul national Steaua Romaniei in Grad de Cavaler

Klaus Iohannis o va decora pe Simona Halep cu Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler, ca semn al performantei obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, dar si pentru intreaga sa activitate. Simona Halep a primit Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler Simona Halep a castigat Turneul de Tenis de .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )