Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep si marele obiectiv pentru 2015: Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep si marele obiectiv pentru 2015: Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW

A castigat turneele de la Shenzhen, Dubai si Indian Wells, dar nu este multumita cu ceea ce a reusit pana acum. Simona Halep a renuntat la orice fel de vacanta pentru a castiga un turneu de Grand Slam. Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW, a precizat Simona. continuă pe Hotnews

Simona Halep, nominalizata de WTA pentru jucatoarea lunii martie

Simona Halep, locul 3 WTA, castigatoare a turneului de la Indian Wells, a fost nominalizata de site-ul oficial al WTA pentru titlul de jucatoarea lunii martie, alaturi de americanca Serena Williams, locul 1 WTA,.

Simona Halep si-a propus sa castige anul acesta un turneu de Grand Slam: Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW

Dupa ce a castigat turneele de la Shenzhen, Dubai si Indian Wells, Simona Halep a renuntat la orice fel de vacanta pentru a castiga un turneu de Grand Slam, informeaza HotNews. Am renuntat la Australian Open.

Simona Halep si-a fixat obiectivul pentru 2015 si e unul foarte indraznet

Dupa ce a castigat deja trei titluri in acest an si a ajuns la 11 turnee WTA in cariera, Simona Halep tinteste si mai sus.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: intrebati-o pe Halep de ce nu vrea sa joace pentru Romania. De ce se duce la Stuttgart si nu joaca la Fed Cup

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep pentru decizia luata de a participa la turneul de la Stuttgart in detrimentul meciurilor de calificare de la Fed Cup, nformeaza Ziarulring. ro. N-as vrea sa comentez mai multe,.

Momentul de cotitura pentru Simona Halep in acest sezon. I-ar putea influenta intreaga cariera

Simona Halep a pierdut doar trei meciuri in acest an, doua in circuitul WTA si unul la Fed Cup, si a castigat nu mai putin de trei titluri, la Shenzen, Dubai si Indian Wells.

OFICIAL: Echipa de Fed Cup a Romaniei pentru disputa cu Canada - Simona Halep lipseste

Alina Cercel-Tecsor, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a anuntat, miercuri, jucatoarele pe care se va baza pentru meciul cu Canada. Pe lista oficiala se afla Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu si Raluca Olaru. Marea absenta: Simona Halep.

Simona Halep raspunde criticilor lui Ilie Nastase cu privire la neparticiparea sa din Fed Cup: Joc zilnic pentru Romania, asta scrie cand intru pe teren

Simona Halep a raspuns criticilor lui Ilie Nastase cu privire la decizia ei de a nu participa la meciul Romaniei de Fed Cup cu Canada: eu joc zilnic pentru Romania, tot timpul cand intru pe teren acolo scrie.

Simona Halep, nominalizata pentru trofeul de jucatoarea lunii martie

WTA a nominalizat-o pe Simona Halep pe o lista de trei jucatoare la titlul de cea mai valoroasa sportiva din tenisul feminin in luna martie.

CTP, replica dura dupa atacul lui Nastase: Ilie a amenintat ca ramane in strainatate si nu mai joaca pentru Romania, daca nu i se da o vila. Si i s-a dat. Simona Halep n-a cerut nimic. Romania e datoare fata de ea

Ilie Nastase a cristicat-o dur pe Simona Halep dupa ce tenismena a anuntat oficial ca nu va juca pentru Romania in partida din Fed Cup impotriva Canadei. Fostul tenismen considera ca Halep nu are o atitudine.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea

Dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells, iar la Miami a ajuns pana in semifinale, Simona Halep a hotarat sa ia o pauza si sa nu participe la meciul Romaniei de Fed Cup cu Canada. Decizia numarului trei mondial a fost criticata de Ilie Nastase. De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea, a precizat Nasty.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )