Libnet.ro
UNICEF

17:45

Simona Halep: Eu zilnic joc pentru Romania, acolo langa numele meu arata tara noastra

B1 B1,
Simona Halep: Eu zilnic joc pentru Romania, acolo langa numele meu arata tara noastra

Intr-un interviu acordat bloggerului Toma Nicolau, Simona Halep a vorbit despre decizia sa de a nu participa la FedCup, zicand ca ea joaca zilnic pentru Romania, indiferent de turneu, iar un rezultat bun la Roland. continuă pe B1

Simona Halep si marele obiectiv pentru 2015: Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW

A castigat turneele de la Shenzhen, Dubai si Indian Wells, dar nu este multumita cu ceea ce a reusit pana acum. Simona Halep a renuntat la orice fel de vacanta pentru a castiga un turneu de Grand Slam. Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW, a precizat Simona.

Simona Halep, nominalizata de WTA pentru jucatoarea lunii martie

Simona Halep, locul 3 WTA, castigatoare a turneului de la Indian Wells, a fost nominalizata de site-ul oficial al WTA pentru titlul de jucatoarea lunii martie, alaturi de americanca Serena Williams, locul 1 WTA,.

Simona Halep raspunde criticilor lui Ilie Nastase cu privire la neparticiparea sa din Fed Cup: Joc zilnic pentru Romania, asta scrie cand intru pe teren

Simona Halep a raspuns criticilor lui Ilie Nastase cu privire la decizia ei de a nu participa la meciul Romaniei de Fed Cup cu Canada: eu joc zilnic pentru Romania, tot timpul cand intru pe teren acolo scrie.

Simona Halep, dupa ce a fost criticata de Ilie Nastase: Joc zilnic pentru Romania, asta scrie cand intru pe teren

Decizia Simonei Halep de a nu participa la meciul Romaniei cu Canada din Fed Cup din deplasare) a fost amplu comentata, iar unul din cei care au criticat-o pe sportiva a fost Ilie Nastase. Raspunsul Simonei a fost unul clar: Joc zilnic pentru Romania, asta scrie cand intru pe teren.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea

Dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells, iar la Miami a ajuns pana in semifinale, Simona Halep a hotarat sa ia o pauza si sa nu participe la meciul Romaniei de Fed Cup cu Canada. Decizia numarului trei mondial a fost criticata de Ilie Nastase. De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea, a precizat Nasty.

Simona Halep: Daca obtin un rezultat bun la Roland Garros, steagul Romaniei va fi tot anul pe terenul central

Simona Halep afirma, intr-un interviu acordat bloggerului Toma Nicolau, ca isi doreste foarte mult sa obtina un rezultat bun la Roland Garros deoarece, in acest caz, steagul Romaniei va fi tot anul pe terenul central de acolo.

CTP, replica dura dupa atacul lui Nastase: Ilie a amenintat ca ramane in strainatate si nu mai joaca pentru Romania, daca nu i se da o vila. Si i s-a dat. Simona Halep n-a cerut nimic. Romania e datoare fata de ea

Ilie Nastase a cristicat-o dur pe Simona Halep dupa ce tenismena a anuntat oficial ca nu va juca pentru Romania in partida din Fed Cup impotriva Canadei. Fostul tenismen considera ca Halep nu are o atitudine.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: intrebati-o pe Halep de ce nu vrea sa joace pentru Romania. De ce se duce la Stuttgart si nu joaca la Fed Cup

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep pentru decizia luata de a participa la turneul de la Stuttgart in detrimentul meciurilor de calificare de la Fed Cup, nformeaza Ziarulring. ro. N-as vrea sa comentez mai multe,.

Ilie Nastase o critica dur pe Simona Halep, dupa ce aceasta a renuntat sa joace pentru Romania la FED Cup

Decizia Simonei Halep de a nu juca pentru Romania in meciul de FED Cup, contra Canadei, n-a fost privita cu ochi buni si de Ilie Nastase.

Ilie Nastase se ia de Simona Halep: Nu e normal ce face. De ce nu joaca pentru Romania?

Primul lider al clasamentului mondial ATP, Ilie Nastase, nu este de acord cu decizia pe care Simona Halep a luat-o cu privire la participarea alaturi de echipa Romaniei la meciul de Fed Cup cu Canada.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )