Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, despre trofeul castigat la Roland Garros: Am simtit ca pierd daca nu schimb ceva

Antena3 Antena3,
Simona Halep, despre trofeul castigat la Roland Garros: Am simtit ca pierd daca nu schimb ceva

Simona Halep a fost prezenta, miercuri, la o conferinta de presa a unuia dintre sponsori, cu ocazia lansarii unei noi campanii, si a vorbit despre momentul in care a simtit ca poate pierde finala de la Roland Ga. continuă pe Antena3

Simona Halep, campioana de la Roland Garros, a ajuns in Romania. Momentul aterizarii (VIDEO)

Avionul in care se afla Simona Halep cu trofeul e la Roland Garros a ajuns in Romania. La salonul oficial va avea loc primirea campioanei romance. Acolo se afla si presedintele Federatiei Romane de.

Halep a ramas fara trofeul original de la Roland Garros: Ce s-a intamplat dupa ce Simona a plecat de la Paris

Simona Halep a adus mult asteptata cupa in Romania, insa, spre uimirea tuturor, aceasta a fost mult mai mica decat cea primita de constanteanca, imediat dupa victoria cu Sloane Stephens 10 WTA).

Simona Halep, despre cea mai fericitazi din viata ei! Ce a spus despretrofeul castigat la Roland Garros

Simona Halep a fost prezenta, miercuri, la o conferinta de presa a unuia dintre sponsori, cu ocazia lansarii unei noi campanii, si a vorbit despre momentul in care a simtit ca poate pierde finala de la Roland Ga.

Ce a declarat Rafael Nadal despre Simona Halep. Spaniolul tocmai a castigat la Paris al 17-lea Grand Slam

Rafael Nadal a castigat pentru a 11-a oara trofeul la Roland Garros, al 17-lea de Grand Slam al carierei, dupa ce a trecut in finala de Dominic Thiem in trei seturi.

Simona Halep, la volanul unui nou bolid, dupa ce a castigat Roland Garros. Campioana a intors toate privirile

Odata cu castigarea primul ei turneu de Grand Slam la Roland Garros 2018, Simona Halep si-a rotunjit serios veniturile. Campioana a fost vazuta pe strada la volanul unui Mercedes SLS AMG, in valoare de.

Ce masina fabuloasa conduce Simona Halep prin Bucuresti dupa ce a castigat Roland Garros

Simona Halep a semnat un parteneriat cu Mercedes-Benz Romania. in prezent, conduce un model fabulos AMG GT, in valoare de 200. 000 de euro. Modelul pe care il conduce Simona Halep este de culoare galbena.

Simona Halep, despre antrenorul sau: Darren mi-a dat incredere si a pus putina presiune pe mine. Poate ca de-aia am castigat

Simona Halep a subliniat in conferinta de presa de dupa castigarea turneului de la Roland Garros rolul extrem de important pe care antrenorul sau, australianul Darren Cahill, l-a jucat in obtinerea acestei.

Simona Halep, despre antrenorul sau: Darren mi-a dat incredere si a pus putina presiune pe mine. Poate ca de-aia am castigat (FOTO)

Simona Halep a subliniat in conferinta de presa de dupa castigarea turneului de la Roland Garros rolul extrem de important pe care antrenorul sau, australianul Darren Cahill, l-a jucat in obtinerea acestei.

Simona Halep a revenit n tara, dupa victoria de la Roland Garros: Cel mai frumos moment al carierei si al vietii mele - cnd s-a cntat imnul Romniei

Simona Halep a declarat, luni, la sosirea la Bucuresti, ca in momentul intonarii imnului Romaniei la Roland Garros a trait cel mai frumos moment al carierei si vietii ei.

Simona Halep, despre secunda cea mai fericita din viata ei: Cand am ridicat trofeul

Simona Halep a participat in aceasta dimineata la un eveniment caritabil organizat de fundatia Salvati Copiii si care se intituleaza Job pentru o secunda ce se adreseaza copiilor nascuti prematur.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )