Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce masina fabuloasa conduce Simona Halep prin Bucuresti dupa ce a castigat Roland Garros

Antena3 Antena3,
Ce masina fabuloasa conduce Simona Halep prin Bucuresti dupa ce a castigat Roland Garros

Simona Halep a semnat un parteneriat cu Mercedes-Benz Romania. in prezent, conduce un model fabulos AMG GT, in valoare de 200. 000 de euro. Modelul pe care il conduce Simona Halep este de culoare galbena. continuă pe Antena3

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a ajuns in tara: Acest trofeu este si al meu si al Romaniei. Rar imi dau lacrimile pe teren. A fost un moment deosebit

Ajunsa in Romania, dupa ce a obtinut trofeul la Roland Garros, Simona Halep a facut o serie de declaratii. Tenismena le-a multumit tuturor celor care i-au fost alaturi. Ma bucur foarte mult ca.

LIVE Simona Halep a ajuns la Bucuresti. Urmeaza declaratii la salonul oficial de la Otopeni

Simona Halep, campioana la Roland Garros, a ajuns luni dupa-amiaza in Romania dupa primul turneu de Mare Slem castigat in cariera.

Simona Halep a ajuns la Bucuresti: Visez la mai multe trofee de Grand Slam

Simona Halep, campioana la Roland Garros, a ajuns luni dupa-amiaza in Romania dupa primul turneu de Mare Slem castigat in cariera. Vedeti mai jos ce a declarat in conferinta sustinuta la salonul oficial de la Aeroportul Henri Coanda.

Simona Halep a revenit n tara, dupa victoria de la Roland Garros: Cel mai frumos moment al carierei si al vietii mele - cnd s-a cntat imnul Romniei

Simona Halep a declarat, luni, la sosirea la Bucuresti, ca in momentul intonarii imnului Romaniei la Roland Garros a trait cel mai frumos moment al carierei si vietii ei.

Primaria Capitalei, precizari despre evenimentul de prezentare al trofeului castigat de Simona Halep

Primaria Municipiului Bucuresti dezminte categoric informatiile vehiculate in mediul online conform carora ar fi refuzat aprobarea desfasurarii evenimentului de prezentare a trofeului castigat de Simona Halep la Roland.

Ce a facut Simona Halep in prima noapte dupa victoria de la Roland Garros

Simona Halep a povestit cum se simte dupa triumful de la Paris si cum a petrecut alaturi de apropiatii sai. Nu m-am simtit diferit duminica dimineata. Doar putin usurata ca totul s-a terminat si ca.

Simona Halep, luata prin surprindere la prezentarea trofeului Roland Garros. Jucatoarea noastra a fost CERUTA in CASATORIE pe Arena Nationala (FOTO)

Simona Halep a avut parte de momente emotionante luni seara, cand a prezentat pe Arena Nationala din Bucuresti replica trofeului castigat la Roland Garros, Cupa Suzanne Lenglen. Printre cei aproximativ 20.

Reactii in showbiz dupa ce Simona Halep a castigat finala Roland Garros

Simona Halep a bucurat o tara intreaga prin castigarea finalei Roland Garros, prima sa victorie la un astfel de nivel din cariera. Mesajele de sustinere si felicitare au curs neincetat. Inclusiv din partea vedetelor. Iata ce au scris acestea pe social media.

Simona Halep si-a consolidat pozitia de lider in circuitul feminin. Are o distanta uriasa fata de Wozniacki si Muguruza. Cum arata clasamentul

Simona Halep, 26 de ani, a castigat turneul de la Roland Garros, dupa ce a trecut de Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. Prin aceasta victorie, Simona Halep si-a consolidat dominatia in circuitul feminin si.

Simona Halep A AJUNS in Romania. Primele IMAGINI din avion cu campioana de la Roland Garros (VIDEO)

Simona Halep a ajuns in Romania. Avionul care a adus-o in tara pe campiona de la Roland Garros 2018 a aterizat, luni dupa-amiaza, pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti. Liderul mondial urmeaza sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )