Libnet.ro
UNICEF

06:15

Simona Halep a revenit n tara, dupa victoria de la Roland Garros: Cel mai frumos moment al carierei si al vietii mele - cnd s-a cntat imnul Romniei

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep a revenit n tara, dupa victoria de la Roland Garros: Cel mai frumos moment al carierei si al vietii mele - cnd s-a cntat imnul Romniei

Simona Halep a declarat, luni, la sosirea la Bucuresti, ca in momentul intonarii imnului Romaniei la Roland Garros a trait cel mai frumos moment al carierei si vietii ei. continuă pe Hotnews

Nadia Comaneci merge la Paris sa o sustina pe Simona Halep in finala de la Roland Garros

Nadia Comaneci va ajunge la Paris sa o sustina pe Simona Halep in finala de la Roland Garros. Fosta mare gimnasta a transmis si un mesaj pe twitter. Ne vedem la Paris. Determinare. Bravo, Simona, a scris.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat Roland Garros!

SIMONA HALEP a CASTIGAT ROLAND GARROS! Simona Halep si-a trecut in cont primul turneu de MARE SLEM din palmares. Numarul unu in lume, Simona Halep a avut o revenire spectaculoasa in finala cu Sloane Stephens,.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat Roland Garros! - VIDEO

SIMONA HALEP a CASTIGAT ROLAND GARROS! Simona Halep si-a trecut in cont primul turneu de MARE SLEM din palmares. Numarul unu in lume, Simona Halep a avut o revenire spectaculoasa in finala cu Sloane Stephens,.

Simona Halep si trofeul de la Roland Garros, pe Arena Nationala

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca va organiza, luni, de la ora 20. 00, la Arena Nationala, in fata zonei VIP- intrarea oficiala, o ceremonie in cadrul careia Simona Halep, cetatean de onoare al.

Simona Halep, ultimul antrenament nainte de finala de la Roland Garros - Primii fani romni sunt deja pe Chatrier

Simona Halep s-a antrenat pe Chatrier ultima data inainte de cea de-a patra finala de Grand Slam din cariera a treia de la Paris). Liderul mondial nu a avut un sparring partner, aceasta pozitie fiind luata de Darren Cahill. in tribune au putut fi vazute si primele trei steaguri romanesti cu mai mult de o ora si jumatate inainte decat ora de start a duelului cu Sloane Stephens).

Cati bani a castigat Simona Halep din tenis. A ajuns pe locul 8 all-time al castigurilor din circuitul feminin dupa victoria de la Roland Garros

Simona Halep a reusit sambata sa castige primul turneu de mare slem din cariera, dupa ce s-a impus la Roland Garros, victorie ce i-a adus un cec in valoare de 2,2 milioane de euro. Aceasta suma o propulseaza pe constanteanca pe locul 8 in clasamentul all-time al castigurilor din circuitul feminin de tenis.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Simona Halep dupa victoria de la Roland Garros

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis Simonei Halep un mesaj de felicitare pentru victoria din finala de la Roland Garros.

Ce a facut Simona Halep in prima noapte dupa victoria de la Roland Garros

Simona Halep a povestit cum se simte dupa triumful de la Paris si cum a petrecut alaturi de apropiatii sai. Nu m-am simtit diferit duminica dimineata. Doar putin usurata ca totul s-a terminat si ca.

Halep, in lacrimi: Simona a postat un mesaj superb pentru fanii ei la 24 de ore dupa victoria de la Roland Garros

Simona Halep si-a indeplinit un vis la Paris: castigarea primului Grand Slam din cariera. Romanca mai are insa nevoie de timp pentru a se convinge ca visul ei a devenit realitate.

Simona Halep, intrebata daca a primit vreun mesaj de FELICITARE de la Sharapova dupa castigarea Roland Garros: Nu am VAZUT-O, nu ne-am INTERSECTAT!

Simona Halep a vorbit, luni, la intoarcerea in tara dupa castigarea turneului de la Roland Garros, despre numeroasele mesaje de felicitare pe care le-a primit de la adversarele ei din circuit, inclusiv de la.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )