Libnet.ro
UNICEF

21:30

WTA Madrid: Simova Halep vs Viktoria Kuzmova, in optimi / Meciul are loc miercuri, de la ora 13:00

Hotnews Hotnews,
 WTA Madrid: Simova Halep vs Viktoria Kuzmova, in optimi / Meciul are loc miercuri, de la ora 13:00

Organizatorii turneului WTA de la Madrid au stabilit programul zilei de miercuri, iar Simona Halep 3 WTA) o va infrunta pe slovaca Viktoria Kuzmova 46 WTA), de la ora 13:00, in optimile intrecerii. continuă pe Hotnews

Organizatorii turneului Madrid Open au anuntat ora la care va incepe meciul dintre Simona Halep si Viktoria Kuzmova

Sinura jucatoare din Romania ramasa pe tabloul principal de la Madrid, Simona Halep va juca miercuri in optimile de finala ale competitiei.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Johanna Konta in turul al doilea / Meciul are loc marti, de la ora 13:00

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, marti, de la ora 13:00, in turul al doilea al Miami Open, impotriva britanicei Johanna Konta, locul 41 WTA.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Margarita Gasparyan in primul tur / Partida are loc duminica, dupa ora 15:00

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, o va intalni pe rusoaica Margarita Gasparyan 65 WTA), venita din calificari, in primul tur al turneului Madrid Open, cu premii de 7. 128 de euro.

WTA Madrid: Simona Halep, duel cu Margarita Gasparyan in primul tur / Partida are loc duminica, dupa ora 15:30

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, o va intalni pe rusoaica Margarita Gasparyan 65 WTA), venita din calificari, in primul tur al turneului Madrid Open, cu premii de 7. 128 de euro.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina Begu, in turul doi - Victorie cu perechea Raluca Olaru/Darija Jurak

Perechea Irina Begu/Simona Halep a invins, luni, cu 6-2, 6-3, cuplul Raluca Olaru/Darija Jurak Romania/Croatia), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep vs Johanna Konta 7-5, 6-1/ Halep, in optimi - Testata doar un set

Johanna Konta din primul set a adus aminte de varianta de top din 2017, atunci cand ajungea in semifinale la Wimbledon. Britanica a pus totul pe cartea ofensivei, a condus cu 4-2, dar Simona a stiut cum sa varieze si sa o scoata pas cu pas pe britanica din zona de confort. Dupa ce a castigat cu 7-5 primul set, Halep s-a dezlantuit si a castigat a doua mansa cu 6-1. in fata unei adversare care parea teleghidata, Simona a aratat multa inteligenta in joc, numarul trei mondial apasand butoanele potrivite pentru a o scoate pe Konta din priza. in optimi, Halep va da peste Viktoria Kuzmova Slovacia, locul 46 WTA). Se actualizeaza.

Halep, fata in fata cu revelatia turneului de la Madrid: Cine e Viktoria Kuzmova si ce victime celebre a facut in 2019

Simona Halep 3 WTA) e in turul III, la Madrid, acolo unde, dupa calculele hartiei, ar fi trebuit sa joace fie cu Julia Goerges 17 WTA), fie cu Suarez Navarro 27 WTA). in schimb, va da de o pustoaica de 20 de ani cu care nu s-a mai intalnit pana acum.

WTA Madrid: Programul de luni al jucatoarelor noastre - Simona Halep: Ma hranesc din sprijinul fanilor

Calificate in turul doi al tabloului de simplu de la Madrid, Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua marti. Pana atunci, Halep va juca luni la dublu alaturi de Irina Begu. De la ora 13:00, Mihaela Buzarnescu va da piept cu Anastasija Sevastova. Intra in material pentru a vedea programul complet de pe 6 mai al jucatoarelor noastre.

WTA Madrid: Naomi Osaka, in optimi dupa un meci de lupta cu Sorribes Tormo

Sara Sorribes Tormo Spania, 69 WTA) a luptat de la egal la egal cu Naomi Osaka pret de doua seturi, dar nu s-a mai putut ridica la nivelul liderului mondial in decisiv unul pierdut cu 6-0). Japoneza a obtinut biletul pentru optimile de la Madrid Premier Mandatory), scor 7-65), 3-6, 6-0, acolo unde va da peste Aliaksandra Sasnovich Belarus, 33 WTA).

WTA Madrid: Sorana Cirstea, invinsa in trei seturi de Caroline Garcia

Sorana Cirstea a fost eliminata in turul secund al turneului de la Madrid. Dupa ce a eliminat-o pe Madison Keys 14 WTA), romanca a jucat foarte bine timp de doua seturi in fata lui Caroline Garcia 22 WTA), insa frantuzoaica s-a impus cu 6-4, 3-6, 6-1 si s-a calificat in optimi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )