Libnet.ro
UNICEF

10:15

Simona Halep dupa calificarea in sferturi la Wimbledon: Sunt aproape de cel mai inalt nivel al meu

Online Sport Online Sport,
Simona Halep dupa calificarea in sferturi la Wimbledon: Sunt aproape de cel mai inalt nivel al meu

Calificata intre cele mai bune opt jucatoare de la Wimbledon, Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in fata lui Madison Keys ca traverseaza o perioada foarte buna si ca este aproape de cel mai inalt nivel al jocului sau. continuă pe Online Sport

Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa o revenire fabuloasa cu Madison Keys

Condusa cu un set si 2-0 in al doilea, Simona Halep a ramas cu inteligenta in meci si s-a folosit de numarul mare al erorilor nefortate comise de Madison Keys, pentru a castiga in cele din urma in decisiv, cu 6-7 5), 6-4, 6-3. In sferturi va juca impotriva lui Angelique Kerber.

Simona Halep in optimi la Wimbledon. O infrunta pe Madison Keys

Jucatroarea Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata olandezei Kiki Bertens, a 26-a favorita.

Simona Halep in optimi la Wimbledon

Jucatroarea Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata olandezei Kiki Bertens, a 26-a favorita.

Halep la Wimbledon: Simona ataca, astazi, calificarea in sferturi. S-a anuntat ora meciului. Mergea va juca si el la dublu

Dupa trei victorii convingatoare, ocupanta locului 5 WTA va avea, probabil, cel mai dificil meci de al ei de pana acum. O va intalni pe Madison Keys SUA, 9 WTA) in fata careia a castigat un meci si a pierdut altul in doua duleuri.

Simona Halep, calificare spectaculoasa in sferturile de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat luni in sferturi de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in trei seturi pe americanca Madison Keys, 6-7.

Simona Halep se califica in sferturile de finala de la Wimbledon, dupa un meci dificil cu Madison Keys

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o intalneste, luni, pe jucatoarea americana Madison Keys, in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon.

Simona Halep joaca marti in sferturile de la Wimbledon

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anuntat, luni, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, ora de disputare a meciului Simona Halep - Angelique Kerber, din sferturile de finala ale turneului dotat.

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Wimbledon

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep s-a calificat astazi in sferturi de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in trei seturi pe americanca Madison Keys, potrivit unor surse din presa.

Meci nebun pentru Simona Halep. Romanca s-a calificat in sferturile turneului de la Wimbledon dupa ce a trecut in trei seturi de Madison Keys

Meci incredibil al Simonei Halep la Wibledon. Romanca s-a calificat in sferturi dupa ce a trecut de Madison Keys in trei seturi. Simona Halep a castigat cu scorul de6-7, 6-4, 6-3 si.

GAME cu GAME Wimbledon: Simona Halep-Madison Keys in optimi

Simona Halep a jucatluni dupa ora 15:00 pentru calificarea in sferturile de finala la Wimbledon contra americancei Madison Keys.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )