Libnet.ro
UNICEF

08:15

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Wimbledon

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Wimbledon

Jucatoarea romanca de tenis Simona Halep s-a calificat astazi in sferturi de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in trei seturi pe americanca Madison Keys, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep dupa calificarea in sferturi la Wimbledon: Sunt aproape de cel mai inalt nivel al meu

Calificata intre cele mai bune opt jucatoare de la Wimbledon, Simona Halep a declarat dupa victoria obtinuta in fata lui Madison Keys ca traverseaza o perioada foarte buna si ca este aproape de cel mai inalt nivel al jocului sau.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon

Simona Halep a castigat sambata meciul din turul 3 al turneului de Grand Slam de la Wimbledon dupa ce a invins-o sambata cu 6-4 6-3 pe sportiva din Olanda, Kiki Bertens. in optimi,.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon, astazi, dupa ce a invins-o in turul al treilea pe olandeza Kiki Bertens cu 6-4, 6-3.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon, sambata, dupa ce a invins-o in turul al treilea pe olandeza Kiki Bertens cu 6-4, 6-3.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Wimbledon. Ce adversa va infrunta in cursa pentru trofeu

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon, sambata, dupa ce a invins-o in turul al treilea pe olandeza Kiki Bertens cu 6-4, 6-3.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce s-a calificat in sferturi la Wimbledon. Ce a nemultumit-o pe jucatoarea noastra

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, diupa ce a trecut de americanca Madison Keys.

Performanta extraordinara reusita de Simona Halep. Fanii sunt in extaz

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului pe iarba de la Wimbledon, sambata, dupa ce a invins-o in turul al treilea pe olandeza Kiki Be.

VIDEO Wimbledon: ce nebunie de lovitura a incercat Simona Halep!

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea de la Wimbledon dupa un succes cu 6-1, 6-1 in fata Francescai Schiavone, din Italia.

Simona Halep, calificare spectaculoasa in sferturile de la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat luni in sferturi de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in trei seturi pe americanca Madison Keys, 6-7.

Simona Halep in optimi la Wimbledon. O infrunta pe Madison Keys

Jucatroarea Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata olandezei Kiki Bertens, a 26-a favorita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )