Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, dupa eliminarea de la Madrid: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar poate ca ea nu m-a lasat sa fac asta

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa eliminarea de la Madrid: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar poate ca ea nu m-a lasat sa fac asta

Simona Halep a parasit turneul de la Madrid in faza sferturilor, fiind invinsa de Karolina Pliskova 6 WTA), scor 6-4, 6-3. Liderul mondial a declarat, la conferinta de presa, ca nu a jucat cel mai bun tenis al sau, precizand ca adversara sa a evoluat foarte bine si merita sa castige. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar poate ca ea nu m-a lasat sa fac asta, a spus Halep. continuă pe Hotnews

Simona Halep, eliminata in sferturi la Madrid dupa un joc modest

Jucatoarea Simona Halep a pierdut, joi, in sferturile de finala la Madrid, in fata cehoaicei Karolina Pliskova dupa un meci de doua seturi, scor 6-4, 6-3. Halep nu mai pierduse de 15 meciuri la Madrid, turneu pe care l-a castigat in ultimii doi ani.

Simona Halep, calificare in turul 3 la Madrid

Lidera mondiala si detinatoarea trofeului de la Madrid, Simona Halep s-a calificat fara emotii in turul al treilea dupa o victorie categorica obtinuta in fata belgicenei Elise Mertens, scor 6-0, 6-3.

Simona Halep, invinsa in sferturile de la Madrid: Ce se intampla in clasamentul mondial

Simona Halep a pierdut, joi, in sferturile de finala de la Madrid in fata Karolinei Pliskova, 4-6 3-6. infrangerea este una care o va costa mult in clasamentul WTA, Simona pierzand nu mai putin de 785 de.

VIDEO Simona Halep este n sferturi la Madrid (6-1, 6-4 cu Kristyna Pliskova)/ David l-a nvins pe Goliat

Simona Halep 1,68 metri) s-a descurcat bine din punct de vedere tactic, diferenta de forta si de 16 centimetri nevazandu-se in meciul castigat miercuri impotriva Kristynei Pliskova 94 WTA, venita din calificari, 1,84 metri). Dupa un prim set in care a defilat 6-1), Simona a avut nevoie de ajutorul adversarei la 4-4 cehoaica a oferit practic cadou break-ul) pentru a ajunge sa inchida mansa cu 6-4. Calificarea in sferturile turneului de la Madrid a venit dupa un meci care a durat o ora si 15 minute. Pentru un loc in semifinale, Halep s-ar putea duela cu sora Kristynei - Karolina - daca aceasta din urma o va invinge pe Sloane Stephens.

Simona Halep ajunge in sferturi la Madrid

De o ora si 15 minute a avut nevoie Simona Halep pentru a obtine calificarea intre cele mai bune opt jucatoare ale turneului de la Madrid, competitie de categorie Premier Mandatory.

Simona Halep a zburat pe teren contra Makarovei: cifrele uluitoare ale confruntarii de la Madrid

Simona Halep a jucat ca un adevarat lider mondial in primul tur de la Mutua Madrid Open. Romanca a zburdat in meciul cu Ekaterina Makarova, in fata careia a cedat un singur joc.

Asa am trait Simona Halep vs Elise Mertens

Simona Halep a jucat marti, dupaora 15:00, in turul 2 al turneului de tenis de la Madrid, contra unei jucatoare pe care o intalneste in premiera, belgiancaElise Mertens.

WTA Madrid: Simona Halep vs Karolina Pliskova (dupa ora 15:00)/ Duel pentru semifinale

Pentru a ajunge in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep trebuie sa o invinga pe Karolina Pliskova, favorita numarul sase a competitiei. Singurul meci disputat pe zgura de cele doua jucatoare a avut loc in 2017, in semifinalele de la Roland Garros a fost 6-4, 3-6, 6-3 pentru Halep). Confruntarea de la Madrid va fi a doua a zilei pe arena Manolo Santana si nu va incepe mai devreme de ora 15:00. Partida poate fi urmarita in direct la Digi Sport 2 si Live Text pe HotNews. ro.

Zi plina la Madrid pentru romnce: Simona Halep vs Elise Mertens si Sorana Crstea vs Daria Kasatkina

Dupa o incalzire in fata Ekaterinei Makarova, pentru Simona Halep a venit randul disputei cu Elise Mertens, una din cele mai in forma jucatoare din ultima perioada. Belgianca are 11 victorii consecutive in circuitul WTA, ea reusind sa castige ultimele doua turnee la care a participat: de la Lugano si de la Rabat ambele pe zgura). intr-o alta partida a zilei de la Madrid, Sorana Cirstea o va intalni pe imprevizibila Daria Kasatkina. Disputele celor doua romance vor fi LiveText pe HotNews. ro in cursul zilei de marti.

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid, dupa o victorie in doua seturi in fata Krystinei Pliskova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat miercuri in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii totale de 6. 828 euro. Sportiva noastra a trecut in doua.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )