Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, invinsa in sferturile de la Madrid: Ce se intampla in clasamentul mondial

B1 B1,
Simona Halep, invinsa in sferturile de la Madrid: Ce se intampla in clasamentul mondial

Simona Halep a pierdut, joi, in sferturile de finala de la Madrid in fata Karolinei Pliskova, 4-6 3-6. infrangerea este una care o va costa mult in clasamentul WTA, Simona pierzand nu mai putin de 785 de. continuă pe B1

Simona Halep, dupa eliminarea de la Madrid: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar poate ca ea nu m-a lasat sa fac asta

Simona Halep a parasit turneul de la Madrid in faza sferturilor, fiind invinsa de Karolina Pliskova 6 WTA), scor 6-4, 6-3. Liderul mondial a declarat, la conferinta de presa, ca nu a jucat cel mai bun tenis al sau, precizand ca adversara sa a evoluat foarte bine si merita sa castige. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar poate ca ea nu m-a lasat sa fac asta, a spus Halep.

Simona Halep, eliminata in sferturile turneului de la Madrid

Liderul tenisului feminin mondial, romanca Simona Halep, a fost invinsa de Karolina Pliskova Cehia) cu 6-4, 6-3, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale in.

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile de la Madrid. Pe cine va intalni romanca

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 6 WTA si favorita 6, va fi adversara liderului mondial Simona Halep in sferturile de finala ale turneului de la Madrid, competitie la care in turul trei romanca a.

Simona Halep, eliminata in sferturi la Madrid dupa un joc modest

Jucatoarea Simona Halep a pierdut, joi, in sferturile de finala la Madrid, in fata cehoaicei Karolina Pliskova dupa un meci de doua seturi, scor 6-4, 6-3. Halep nu mai pierduse de 15 meciuri la Madrid, turneu pe care l-a castigat in ultimii doi ani.

VIDEO Simona Halep este n sferturi la Madrid (6-1, 6-4 cu Kristyna Pliskova)/ David l-a nvins pe Goliat

Simona Halep 1,68 metri) s-a descurcat bine din punct de vedere tactic, diferenta de forta si de 16 centimetri nevazandu-se in meciul castigat miercuri impotriva Kristynei Pliskova 94 WTA, venita din calificari, 1,84 metri). Dupa un prim set in care a defilat 6-1), Simona a avut nevoie de ajutorul adversarei la 4-4 cehoaica a oferit practic cadou break-ul) pentru a ajunge sa inchida mansa cu 6-4. Calificarea in sferturile turneului de la Madrid a venit dupa un meci care a durat o ora si 15 minute. Pentru un loc in semifinale, Halep s-ar putea duela cu sora Kristynei - Karolina - daca aceasta din urma o va invinge pe Sloane Stephens.

Simona Halep ajunge in sferturi la Madrid

De o ora si 15 minute a avut nevoie Simona Halep pentru a obtine calificarea intre cele mai bune opt jucatoare ale turneului de la Madrid, competitie de categorie Premier Mandatory.

Simona Halep, calificare in turul 3 la Madrid

Lidera mondiala si detinatoarea trofeului de la Madrid, Simona Halep s-a calificat fara emotii in turul al treilea dupa o victorie categorica obtinuta in fata belgicenei Elise Mertens, scor 6-0, 6-3.

Succes rasunator pentru Simona Halep. S-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid

Liderul tenisului feminin mondial, romanca Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 6. 828 euro. Simona Halep a invins-o cu 6-1, 6.

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile de la Madrid. Are un bilant devastator impotriva ei

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului Premier Mandatory de la Madrid, contra unei jucatoare pe care a invins-o de multe ori.

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid, dupa o victorie in doua seturi in fata Krystinei Pliskova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat miercuri in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii totale de 6. 828 euro. Sportiva noastra a trecut in doua.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2849 seconds )