Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, dupa eliminarea de la Roland Garros: O sa mananc niste ciocolata

Antena3 Antena3,
Simona Halep, dupa eliminarea de la Roland Garros: O sa mananc niste ciocolata

Nu-mi voi face o tragedie din aceasta infrangere. Sunt obisnuita cu astfel de momente dificile, a spus Simona Halep dupa ce a fost eliminata in optimile de finala ale French Open. continuă pe Antena3

Ce a publicat Simona Halep dupa ce s-a aflat ca familia ei nu il vrea pe Toni Iuruc

Desi respecta prima regula esentiala, cea de a face parte din grupul etnic al familiei, potrivit surselor ziare. com, parintii Simonei Halep nu ar fi incantati de relatia fiicei lor cu Toni Iuruc, din cauza varstei si a istoricului sau, avand 2 casatorii la activ. Adevarul a iesit la iveala recent, chiar de ziua sportivei, datorita .

Simona Halep explica eliminarea surprinzatoare de la Roland Garros

Intrata pe teren ca mare favorita in fata polonezei Iga Swiatek, fosta campioana Simona Halep a pierdut dupa o ora si opt minute, timp in care a obtinut doar trei game-uri si n-a avut nicio minge de break.

VIDEO Simona Halep, in optimi la Roland Garros: 6-0, 6-1 cu Amanda Anisimova Imperial

Amanda Anisimova s-a zbatut timp de 54 de minute sa stea cat mai aproape de Simona, adversara pe care o invingea pe zgura pariziana in 2019. Nivelul aratat de Halep vineri pe Chatrier a fost unul incredibil: deplasare fantastica, selectie foarte buna a loviturilor, variatie si o forma de speriat pentru orice rivala. Dupa un 6-0, 6-1 minunat, Simona Halep merge in optimi la Roland Garros, acolo unde o va intalni pe poloneza Iga Swiatek.

Simona Halep, dupa victoria cu Amanda Anisimova: Stiam ce am de facut sa castig in fata ei Mesajul romancei pentru Darren Cahill

Simona Halep a dominat autoritar partida cu Amanda Anisimova si a declarat ca stia inca de anul trecut ca trebuie sa schimbe ceva in jocul sau. Principala favorita de la Roland Garros i-a dedicat victoria antrenorului Darren Cahill.

FOTOGALERIE Ca un uragan - Victoria Simonei Halep cu Amanda Anisimova, in imagini superbe

Simona Halep si-a asigurat calificarea in optimile de la Roland Garros dupa o victorie scurta 6-0, 6-1 dupa 54 de minute) obtinuta tocmai impotriva celei care o elimina de la Paris in 2019, Amanda Anisimova.

Simona Halep, in pericol sa cada in clasamentul WTA dupa eliminarea de la Roland Garros. Cum se poate intampla asta

Simona Halep a pierdut surprinzator in optimile de finala de la Roland Garros 2020, scor 1-6, 2-6, cu Iga Swiatek. Jucatoarea din Polonia, locul 54 WTA, a dominat partida de o maniera categorica si a profitat de pasivitatea romancei. Halep pornea ca favorita unu a competitiei, dar este eliminata dezamagitor chiar la finalul primei saptamani .

Simona Halep, primele cuvinte dupa eliminarea de la Roland Garros - Ce va urma pentru ea in 2020

Simona Halep a vorbit la finalul partidei cu Iga Swiatek despre eliminarea de la Roland Garros, numarul doi WTA precizand ce nu a mers contra polonezei. De asemenea, Simona a dezvaluit si care sunt planurile pentru 2020.

Presa internationala, uluita dupa ce Simona Halep a fost demolata la Roland Garros. Ce a aparut pe site-ul WTA

Cosmar la Roland Garros. Simona Halep a fost invinsa, in optimi, de Iga Swiatek. Poloneza de 19 ani a schimbat deznodamantul meciului, vizualizat de multi avand-o ca invingatoare pe romanca. Presa internationala, la fel de uluita. Parcursul imaculat al Simonei Halep la Roland Garros, intrerupt de Iga Swiatek. Presa internatinala, dupa ce romanca a fost .

Simona Halep, calcata in picioare la Roland Garros: E la 3 pasi in spate

Simona Halep a avut un prim set extrem de slab in turul 4 la Roland Garros, in fata polonezei Iga Swiatek. A fost 6-1 pentru jucatoarea de 19 ani, in doar 24 de minute. Jucatoarea din Romania a fost dominata pe tot parcursul primului set si a avut o atitudine foarte pasiva. A primit toate .

Iga Swiatek, declaratie inedita despre meciul cu Simona Halep din optimile de la Roland Garros Anul trecut, romanca o spulbera in aceeasi faza a turneului

Simona Halep si-a confirmat statutul in turul III de la French Open si a spulberat-o pe Amanda Anisimova, careia i-a cedat un singur game in cele 56 de minute petrecute pe terenul de joc. Fara sa fi.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )