Libnet.ro
UNICEF

11:00

Simona Halep, dupa victoria cu Amanda Anisimova: Stiam ce am de facut sa castig in fata ei Mesajul romancei pentru Darren Cahill

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa victoria cu Amanda Anisimova: Stiam ce am de facut sa castig in fata ei Mesajul romancei pentru Darren Cahill

Simona Halep a dominat autoritar partida cu Amanda Anisimova si a declarat ca stia inca de anul trecut ca trebuie sa schimbe ceva in jocul sau. Principala favorita de la Roland Garros i-a dedicat victoria antrenorului Darren Cahill. continuă pe Hotnews

Ce a publicat Simona Halep dupa ce s-a aflat ca familia ei nu il vrea pe Toni Iuruc

Desi respecta prima regula esentiala, cea de a face parte din grupul etnic al familiei, potrivit surselor ziare. com, parintii Simonei Halep nu ar fi incantati de relatia fiicei lor cu Toni Iuruc, din cauza varstei si a istoricului sau, avand 2 casatorii la activ. Adevarul a iesit la iveala recent, chiar de ziua sportivei, datorita .

Simona Halep a invins-o categoric pe Amanda Anisimova la Roland Garros

Simona Halep, numarul 2 WTA, a invins-o categoric, astazi, pe tenismena americana Amanda Anisimova, in turul trei al turneului Roland Garros.

Simona Halep, dupa meciul cu Irina Begu: A fost greu, ea a jucat foarte bine

Simona Halep a declarat, miercuri, ca meciul cu Irina Begu, din turul doi de la Roland Garros, a fost foarte greu, mai ales ca oponenta sa a jucat foarte bine.

Simona Halep a zdrobit-o pe Amanda Anisimova in turul 3 de la Roland Garros. Cu cine va juca romanca in optimi: Sunt foarte increzatoare

Simona Halep si-a luat revansa la Roland Garros pentru anul trecut, in fata tinerei Amanda Anisimova 19 ani). Jucatoarea din Romania nu i-a lasat nicio sansa adversarei. S-a impus in doua seturi, cu 6-0,.

Simona Halep, victorie categorica pentru calificarea in optimi

Simona Halep a facut un meci perfect, vineri, in turul 3 la Roland Garros contra americancei de 19 ani Amanda Anisimova, cea in fata careia pierdea la editia precedenta in sferturi.

FOTOGALERIE Ca un uragan - Victoria Simonei Halep cu Amanda Anisimova, in imagini superbe

Simona Halep si-a asigurat calificarea in optimile de la Roland Garros dupa o victorie scurta 6-0, 6-1 dupa 54 de minute) obtinuta tocmai impotriva celei care o elimina de la Paris in 2019, Amanda Anisimova.

Simona Halep Amanda Anisimova 6-0, 6-1, turul 3 Roland Garros 2020. Meci senzational al Simonei si calificare in optimi

UPDATE, ora 15:46 Simona Halep s-a calificat in turul 4 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Amanda Anisimova in doar 55 de minute. A fost 6-0, 6-1! Urmeaza un duel cu Iga Swiatek. Simona Halep inchide un meci perfect. Simona isi face serviciul. Break Halep. Simona isi .

VIDEO Simona Halep, in optimi la Roland Garros: 6-0, 6-1 cu Amanda Anisimova Imperial

Amanda Anisimova s-a zbatut timp de 54 de minute sa stea cat mai aproape de Simona, adversara pe care o invingea pe zgura pariziana in 2019. Nivelul aratat de Halep vineri pe Chatrier a fost unul incredibil: deplasare fantastica, selectie foarte buna a loviturilor, variatie si o forma de speriat pentru orice rivala. Dupa un 6-0, 6-1 minunat, Simona Halep merge in optimi la Roland Garros, acolo unde o va intalni pe poloneza Iga Swiatek.

Halep, prima reactie dupa victoria fulger si calificarea in optimi! Ce mesaj a avut pentru ziua de nastere a lui Darren Cahill

Imediat dupa victoria in doar 55 de minute, scor 6-0, 6-1,obtinuta in turul trei la Roland Garros, Simona Halep a comentat, in studioul Europsort, confruntareacu Amanda Anisimova.

Asa am trait Simona Halep - Amanda Anisimova in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep a obtinut revansa in fata americancei Amanda Anisimova, vineri, in turul 3 de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )