Libnet.ro
UNICEF

09:45

Simona Halep, dupa meciul imporiva Elinei Svitolina: I-am spus lui Ion Tiriac sa nu ma loveasca, pentru ca se uita toata lumea la noi

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, dupa meciul imporiva Elinei Svitolina: I-am spus lui Ion Tiriac sa nu ma loveasca, pentru ca se uita toata lumea la noi

Simona Halep le-a povestit jurnalistilor ca imediat dupa incheierea meciului s-a indreptat catre loja lui Ion Tiriac de pe arena Suzanne Lenglen, glumind cu acesta sa nu o loveasca dupa prestatia din primul set . continuă pe România Liberă

Simona Halep dupa victoria impotriva Elinei Svitolina: Nu prea stiu cum am revenit

Nu prea stiu cum am revenit, a declarat Simona Halep dupa victoria impotriva ucrainencei Elina Svitolina, cu scorul de 3-6, 7-6 8/6), 6-0, in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros.

Sorin Grindeanu, mesaj pentru Simona Halep, dupa calificarea in finala Roland Garros

Premierul Sorin Grindeanu a felicitat-o public joi seara pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in finala turneului de la Roland Garros si i-a urat acesteia succes pe mai.

Roland Garros: Simona Halep joaca miercuri in sferturi cu Elina Svitolina, nu mai devreme de ora 15.00

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, va juca miercuri, in sferturile turneului de la Roland Garros, cu ucraineanca Elina Svitolina, locul 6 WTA si cap de serie numarul 5. Meciul este al doilea de pe arena Suzanne-Lenglen si nu va incepe mai devreme de ora 15. 00, potrivit News. ro.

Simona Halep: Nu mi-am dat seama ca Elina Svitolina a avut minge de meci

Simona Halep a declarat, dupa ce a intors soarta unei partide ce parea pierduta, cu Elina Svitolina, in sferturile de finala de la Roland Garros, ca nu si-a dat seama ca adversara ei a avut o minge de meci. Romanca a recunoscut ca nu a jucat foarte bine miercuri, dar a precizat ca lucrul cel mai important a fost ca nu a renuntat la lupta.

Se vede finala la Roland Garros! De ce Simona Halep este favorita in meciul contra Karolinei Pliskova din semifinale

Simona Halep a obtinut miercuri o victorie fabuloasa in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros si va juca in semifinale contra cehoaicei Karolina Pliskova.

Simona Halep, elogiata de presa internationala dupa meciul cu Svitolina: France Info - Miracolul Halep

Jucatoarea Simona Halep a fost elogiata de presa internationala dupa meciul cu Elina Svitolina, din sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, Mundo Deportivo notand ca romanca a avut o revenire uriasa, iar France Info metionand Miracolul Halep, noteaza News. ro.

Roland Garros: Simona Halep vs Elina Svitolina 3-6, 7-6 (6), 6-0/ Greu de ucis, varianta romaneasca - Simona Halep, in semifinale la Paris

Cadere, frustrare, mingi moi, retururi scurte, racheta aruncata: Simona Halep a fost impinsa de Elina Svitolina pe marginea prapastiei. Nu a fost suficient sa revina incredibil in setul al doilea pana la 6-5 in favoarea ei, pentru ca s-a trezit in fata ochilor cu o minge de meci in tiebreak. Cu strigate de lupta scoase parca din filmele cu tenta istorica, Simona a supravietuit, a impins meciul in decisiv, iar acolo nu i-a mai dat nicio sansa Elinei 6-0). Halep este in semifinale la Roland Garros fara sa fie nevoie de o aprobare a TAS-ului in acest sens. Karolina Pliskova este muntele pe care Simona trebuie sa il escaladeze in drumul spre finala Grand Slam-ului parizian. Se actualizeaza.

Am un plan! Declaratia misterioasa a Elinei Svitolina inainte de confruntarea de la Roland Garros cu Simona Halep

Simona Halep o va intalni in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros pe ucraineanca Elina Svitolina.

Nu stiu cum am revenit. Simona Halep, prima reactie dupa victoria fabuloasa de la Roland Garros

Simona Halep a facut un meci istoric, miercuri, in sferturi la Roland Garros, reusind o intoarcere fenomenala de scor in fata Elinei Svitolina, fosta adversara din finala de la Roma. Halep a.

E iN SEMIFINALE !!! Revenire spectaculoasa pentru Simona Halep la Roland Garros: A intors meciul din sferturi cu Svitolina, castigand 3-6 7-6 6-0

Meci incredibil in sferturile de finala de la Roland Garros!Simona Halep a castigat3-67-6 6-0cu numarul 6 mondial Elina Svitolina dupa o revenire spectaculoasa de la 3-6 1-5.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )