Libnet.ro
UNICEF

07:00

Simona Halep, dupa victoria care i-a adus primul loc in ierarhia mondiala: Este un moment special. Azi visul a devenit realitate. Mi-au tremurat picioarele la ultimul punct

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa victoria care i-a adus primul loc in ierarhia mondiala: Este un moment special. Azi visul a devenit realitate. Mi-au tremurat picioarele la ultimul punct

Simona Halep a trait sambata cel mai frumos moment al carierei, victoria in fata Jelenei Ostapenko asigurandu-i prima pozitie in clasamentul WTA. Jucatoarea nascuta la Constanta a declarat ca visul sau a devenit realitate, precizand ca a avut emotii la ultimul punct al disputei: Picioarele mi-au tremurat, dar am jucat un punct incredibil. Azi visul a devenit realitate, dupa anii in care am muncit mult si am facut sacrificii, a spus noul lider mondial. continuă pe Hotnews

Simona Halep, dupa victoria cu Sharapova: Nu ma simt ca si cum as fi facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri

Dupa sapte infrangeri consecutive, Simona Halep a spart gheata si a bifat prima victorie in fata Mariei Sharapova, in turul trei de la Beijing 6-2, 6-2). Nu ma simt ca si cum as fi facut ceva diferit sau special fata de alte meciuri. Astazi a fost diferit doar pentru ca am jucat impotriva ei si nu castigasem niciodata, a precizat Simona.

Halep, dupa victoria in fata Jelenei Ostapenko: Serviciul a fost probabil cel mai bun lucru astazi

Simona Halep a declarat, sambata, dupa ce a ajuns in finala China Open, ca, probabil, serviciul a ajutat-o cel mai mult sa o invinga pe letona Jelena Ostapenko.

Primul telefon dat de Simona Halep dupa marea victorie: Tata, am reusit sa ajungem numarul 1

Stere Halep a fost prima persoana pe care a sunat-o Simona, dupa ce a devenit lider mondial. Tatal celei mai bune jucatoare de tenis din lume a fost sunat si de Gica Hagi.

Primul telefon dat de Simona Halep, dupa ce a devenit lider mondial: Tata, am reusit! Reactia emotionanta care a urmat

Stere Halep, tatal Simonei, a declarat ca a discutat pentru cateva secunde cu fiica sa imediat dupa ce s-a incheiat meciul cu Ostapenko. Conversatia nu a durat foarte mult pentru ca emotiile i-au.

Simona Halep, elogiata de presa internationala dupa ce a devenit noul lider mondial: Ascensiunea ei intrerupe suprematia Garbinei Muguruza

Simona Halep a fost elogiata de presa internationala dupa meciul cu Jelena Ostapenko din semifinalele turneului Premier Mandatory de la Beijing. Victoria cu 6-2, 6-4 in fata letonei i-a adus Simonei calificarea in finala competitiei, dar si primul loc in clasamentul WTA. Ascensiunea ei intrerupe suprematia lui Garbine Muguruza, care a petrecut numai patru saptamani in aceasta pozitie, se arata pe site-ul WTA.

Simona Halep, primele declaratii dupa victoria istorica in fata Mariei Sarapova!

Simona Halep a declarat, miercuri, ca evolutia buna din meicul cu Maria Sarapova este rezultatul muncii depuse dupa ce a fost eliminata de rusoaica, in turul I al US Open. A fost un meci.

CTP, dupa victoria Simona Halep: Sarapova a facut cel mai prost meci!

Cristian Tudor Popescu a analizat meciul pe care Simona Halep l-a castigat in fata Mariei Sarapova, in optimi, la Beijing.

VIDEO Reactii dupa victoria Simonei Halep. Ilie Nastase: Am spus mereu ca va deveni numarul 1. LEquipe: Simona a jucat perfect. Virginia Ruzici: Un moment extrem de emotionant

Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, sambata, la Digi Sport, ca Simona Halep a fost mai agresiva, fapt care a propulsat-o pe locul 1 WTA.

Reactii dupa victoria Simonei Halep. Ilie Nastase: Am spus mereu ca va deveni numarul 1. LEquipe: Simona a jucat perfect

Fostul tenisman Ilie Nastase a declarat, sambata, la Digi Sport, ca Simona Halep a fost mai agresiva, fapt care a propulsat-o pe locul 1 WTA.

Dupa Sharapova, Halep mai spulbera o rusoaica: Romanca, in semifinale la Beijing dupa victoria in fata Dariei Kasatkina (VIDEO)

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Beijing, cu o victorie categorica in fata Dariei Kasatkina, informeaza B1 TV. Romanca s-a impus la capatul cu scorul 6-2,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )