Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, dupa victoria de la Montreal: E placut ca am castigat aici, la 40 de ani dupa Nadia Comaneci

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa victoria de la Montreal: E placut ca am castigat aici, la 40 de ani dupa Nadia Comaneci

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 7-62), 6-3, pe americanca Madison Keys 12 WTA). Halep a declarat ca este fericita ca a castigat la Montreal, la 40 de ani de cand Nadia Comaneci a primit prima nota de 10 din istoria gimnasticii, in timpul Jocurilor Olimpice de vara de la Montreal Canada). continuă pe Hotnews

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a castigat turneul WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, duminica, dupa ce a invins-o in finala pe.

Rezumatul finalei dintre Simona Halep si Madison Keys (VIDEO)

Vedeti mai jos rezumatul video al finalei de la Montreal dintre Simona Halep si Madison Keys, meci castigat de jucatoarea noastra in doua seturi.

Dubla lovitura data de Simona Halep. Ce se intampla de azi in cariera sportivei

Simona Halep a castigat finala turneului de la Montreal, invingand-o clar in ultimul act al competitiei pe americanca Madison Keys.

Simo iese din transee! CTP, extaziat dupa ce Simona Halep a ajuns in semifinale la Montreal, explica care e rolul lui Darren Cahill in acest succes

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Svetlana Kuznetova, in trei seturi.

Simo iese din transee! CTP, extaziat dupa ce Simona Halep a ajuns in semifinale la Montreal, explica rolul lui Darren Cahill in acest succes

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut de Svetlana Kuznetova, in trei seturi.

Simona Halep, calificare in finala de la Montreal. Revine pe locul 3 mondial!

Dupa un meci de trei seturi anticipat de ultima confruntare a celor doua, Simona Halep a invins-o pe Angelique Kerber, cu 6-0, 3-6, 6-2, si s-a calificat pentru al doilea an consecutiv in finala Rogers Cup, cu mentiunea ca in 2015 turneul s-a disputat la Toronto. Cu aceasta victorie Halep si-a asigurat revenirea pe locul 3 in clasamentul mondial la inceputul saptamanii viitoare cu un salt de doua pozitii.

Simona Halep, victorie magnifica la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, vineri, dupa ce a trecut in tr.

Simona Halep impresioneaza la Montreal si explica: Am schimbat ceva chiar inaintea turneului

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Montreal atat la simplu, cat si la dublu, alaturi de Monica Niculescu.

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal! Iata cati bani primeste romanca!

Simona Halep a castigat finala turneului de la Montreal, dupa ce a invins-o pe americanca Madison Keys. Romanca trece pe locul 3 WTA, dar si primeste aproape jumatate de milion de dolari.

Simona Halep de 10 la Montreal!

Simona Halep a castigat turneul WTA Premier 5 de la Montreal dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata americancei Madison Keys, cu 7-6, 6-3. Pentru Halep este al 14-lea turneu castigat in cariera si al treilea in acest an, dupa cele de la Madrid si Bucuresti, ambele pe zgura.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )