Libnet.ro
UNICEF

22:46

Asa am trait Simona Halep - Elise Mertens in finala de la Praga

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Simona Halep - Elise Mertens in finala de la Praga

La primul turneu dupa intreruperea sezonului Simona Halep a disputat finala de la Praga impotriva belgiencei Elise Mertens. continuă pe Online Sport

Simona Halep Elise Mertens 6-2, 7-5. Simona Halep este campioana la Praga! Titlul numarul 21 al carierei

UPDATE, ora 16:15 Simona Halep este campioana la Praga dupa un meci perfect cu Elise Mertens, scor 6-2, 7-5. Este titlul cu numarul 21 al carierei pentru Halep. Simona este campioana la Praga! 6-5. Simona face break. Simona reuseste sa egaleze. Mertens isi face serviciul. Simona va servi pentru a ramane .

Asa am trait Simona Halep - Barbora Krejcikova la Praga

Am transmis live text in aceasta pagina meciul sustinut de Simona Halep in optimi la Praga Open cu reprezentanta gazdelor Barbora Krejcikova 118 WTA).

inca un titlu pe zgura - Simona Halep, campioana la Praga (6-2, 7-5 vs Elise Mertens)

Dupa un inceput de meci ezitant, Simona Halep a preluat complet controlul partidei cu Elise Mertens, a obtinut primul set fara probleme si parea sa se desprinda si in setul secund a facut break in primul game). Belgianca 23 WTA) a inceput sa riste mult mai mult si sa diversifice loviturile reverul sau in lung de linie a fost la inaltime), insa Simona a practicat un joc foarte solid, a servit bine, a oprit la timp seria buna a adversarei Mertens a castigat trei game-uri consecutive si a condus cu 5-4) si s-a impus cu 6-2, 7-5, dupa o ora si 35 de minute. Pentru Simona Halep, titlul de la Praga este al 21-lea castigat in cariera a mai jucat alte 17 finale).

Asa am trait Simona Halep - Magdalena Frech in sferturi la Praga

Simona Halep, principala favorita a turneului de la Praga, a intalnit-o in sferturile de finala, vineri, pe poloneza Magdalena Frech, o jucatoare ajunsa pe tablou din postura de lucky loser in calificari.

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Praga. Sanse mari pentru un duel romanesc

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0. Pentru a-si afla adversara din penultimul act al competitiei, Simona va mai avea de asteptat. Ar putea fi un duel romanesc pentru calificarea in finala, in cazul in care Irina Begu reuseste sa ii mai ia .

Cand joaca joaca Simona Halep in semifinale la Praga. S-a stabilit ora de start, avantaj urias al Simonei

UPDATE, ora 19:35 A fost anuntata ora de start a partidei pe care Simona Halep o va disputa in semifinale la Praga. Astfel, duelul din penultimul act este programat sambata, in jurul orei 14:00. Simona va avea un avantaj serios pentru ca adversara ei se va decide chiar inaintea acestui meci. Irina Begu si .

Simona Halep a castigat finala turneului WTA de la Praga, dupa ce a invins-o pe Elisei Mertens

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Praga. Romanca s-a impus in finala competitiei din Cehia in fata jucatoarei de origine belgiana Elisei Mertens, cu scor 6-2, 7-5!.

Asa am trait Simona Halep - Irina Begu in semifinale la Praga

Duel suta la suta romanesc, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Praga.

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala turneului de la Praga

Simona Halep a declarat sambata, dupa victoria din meciul cu Irina Begu, de la Praga, ca se bucura de faptul ca a ajuns in finala la primul turneu disputat dupa pandemia de coronavirus.

Simona Halep in sferturi la Praga dupa un meci de lupta

Calificare in sferturile de finala de la Praga pentru Simona Halep dupa un nou meci de trei seturi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )