Libnet.ro
UNICEF

23:15

Simona Halep este din nou in finala French Open

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep este din nou in finala French Open

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat pentru a doua oara in finala French Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6- Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2. Halep va evolua din nou pentru trofeul Suzanne Lenglen, dupa ce a ratat castigarea luiin 2014, cand a pierdut in fata rusoaicei Maria Sarapova, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep este din nou in finala French Open

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat pentru a doua oara in finala French Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6- Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2. Halep va evolua din nou pentru trofeul Suzanne Lenglen, dupa ce a ratat castigarea luiin 2014, cand a pierdut in fata rusoaicei Maria Sarapova, potrivit surselor din presa.

Simona Halep este in finala Roland Garros, dupa 6-4, 3-6, 6-3, cu Karolina Pliskova

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat pentru a doua oara in cariera in finala French Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2. Halep va.

Sorin Grindeanu, mesaj pentru Simona Halep, dupa calificarea in finala Roland Garros

Premierul Sorin Grindeanu a felicitat-o public joi seara pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in finala turneului de la Roland Garros si i-a urat acesteia succes pe mai.

Cum s-a calificat Simona Halep in sferturile de finala. Declaratii exclusive ale tenismenei |CORESPONDENTA DE LA ROLAND GARROS

20 de grade. O vreme perfecta pentru tenis. Vint usor si placut, din cand cand soarele se mai ascunde printre nori. Pe culoarul spre teren, Simona Halep asculta muzica la casti. Navarro face scurte alergari.

Cum s-a calificat Simona Halep in sferturile de finala |CORESPONDENTA DE LA ROLAND GARROS

20 de grade. O vreme perfecta pentru tenis. Vint usor si placut, din cand cand soarele se mai ascunde printre nori. Pe culoarul spre teren, Simona Halep asculta muzica la casti. Navarro face scurte alergari.

Se vede finala la Roland Garros! De ce Simona Halep este favorita in meciul contra Karolinei Pliskova din semifinale

Simona Halep a obtinut miercuri o victorie fabuloasa in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros si va juca in semifinale contra cehoaicei Karolina Pliskova.

Simona Halep, despre incidentul de la Miami cu Darren Cahill: Am fost socata ca mi-am pierdut antrenorul. Mi-a fost rusine de ceea ce am facut

Incidentul de la Miami, cand Simona Halep a avut un dialog tensionat cu antrenorul Darren Cahill la pauzele de coaching din timpul partidei cu Johanna Konta, continua sa suscite interesul presei internationale. Cu obiectivitate si fara iritare, romanca a raspuns cu calm pe aceasta tema tirului intrebarilor ziaristilor, la conferinta de presa dupa victoria obtinuta, luni, in faza optimilor de finala ale French Open, in fata spaniolei Carla Suarez Navarro. Halep a spus ca a fost socata de faptul ca a fost aproape sa-si piarda antrenorul in urma acelui incident si a recunoscut ca i-a fost rusine de gestul ei.

Simona fara frica: declaratie fantastica oferita de Halep. A spus, raspicat, ca poate castiga French Open in acest an

De obicei, la turneele de Mare Slem, Simona Halep 4 WTA) insista pe faptul ca n-are asteptari prea mari si ca vrea doar sa joace bine. Acum, dupa trei victorii, discursul ei s-a schimbat.

SENZATIONAL! Simona HALEP s-a calificat in FINALA Roland Garros 2017

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros! Jucatoarea romana, numarul patru mondial, va juca finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a.

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova: Mi-am controlat bine nervii si am rezistat la final. Ilie Nastase: Nu o critic. Acum joaca cu incredere

Romanca Simona Halep, locul 4 in clasamentul WTA, va juca, joi, de la ora 18, cu Karolina Pliskova Cehia, 2 WTA) in semifinalele turneului de tenis de la Roland Garros Franta).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )