Libnet.ro
UNICEF

08:15

Simona Halep: Am fost aproape de locul unu, dar sunt foarte multumita de performanta mea

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Am fost aproape de locul unu, dar sunt foarte multumita de performanta mea

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, marti, dupa infrangerea din partida cu Johanna Konta din sferturile de finala de la Wimbledon, ca a fost aproape de locul unu WTA, dar a precizat ca este foarte multumita cu performanta reusita pe iarba londoneza, informeaza site-ul wtatennis. com. continuă pe Hotnews

Simona Halep: Am fost aproape de locul unu, dar sunt foarte multumita de performanta mea

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat ieri, dupa infrangerea din partida cu Johanna Konta din sferturile de finala de la Wimbledon, ca a fost aproape de locul unu in ierarhia WTA, dar a precizat ca este foarte multumita cu performanta reusita pe iarba londoneza, informeaza site-ul wtatennis. com.

Simona Halep, dupa infrangerea de la Wimbledon: Sunt foarte multumita de performanta mea. Am multi ani in fata pentru a ajunge numarul unu

Tenismena Simona Halep a declarat, dupa infrangerea suferita la Wimbledon, ca este multumita de performanta sa, potrivit wtatennis. com.

Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa eliminarea Victoriei Azarenka

De doua victorii avea nevoie Simona Halep pentru a ajunge numarul unu mondial inaintea disputei cu Victoria Azarenka din optimile turneului de la Wimbledon. Primul pas a fost facut in urma succesului, scor 7-6 3), 6-2, obtinut in fata jucatoarei din Belarus.

inca nu e totul pierdut! Cum poate ajunge Simona Halep numarul 1 mondial in cel mai scurt timp

Simona Halep a ratat pentru a treia oara sansa de a deveni numarul unu mondial. Chiar daca s-a propagat informatia ca sportiva nu va veni la BRD Bucharest Open, organizatorii spera ca, dupa ce se va.

Simona Halep, scandalizata dupa meciul cu Konta: Asa face ea mereu!

Simona Halep aratat calificarea in semifinalele turneului de la Wimbledon si, totodata, sansa de a deveni numarul unu mondial, insa a tinut sa sublinieze caultimul punct al meciului cu.

Simona Halep la doua victorii distanta de primul loc WTA

Jucatoarea Simona Halep are o sansa de a ajunge numarul unu mondial dupa Wimbledon, insa totul depinde de un parcurs cat mai lung la Grand Slam-ul din capitala Regatului Unit.

Simona Halep la o victorie distanta de primul loc WTA

Jucatoarea Simona Halep are o sansa de a ajunge numarul unu mondial dupa Wimbledon, insa totul depinde de un parcurs cat mai lung la Grand Slam-ul din capitala Regatului Unit.

Eliminata de la Wimbledon, Simona Halep face o declaratie care da sperante mari romanilor: E aproape!

Simona Halep a fost eliminata in sferturile turneului de la Wimbledon, dupa ce a fost invinsa de Johanna Konta in trei seturi.

ANALIZA Meci pentru istorie! Unde va fi cheia partidei dintre Simona Halep si Johanna Konta, care o poate duce pe jucatoarea noastra pe locul 1 in lume

Simona Halep joaca azi, dupa ora 17. 00, un meci care poate schimba istoria tenisului feminin romanesc, deoarece victoria o va propulsa pe locul 1 in lume.

Nou record pentru Simona Halep. Romanca reuseste o performanta pe care foarte putine jucatoare au mai atins-o

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, astazi, in optimi de finala la Wimbledon, in jurul orei 15. 30, cu Victoria Azarenka Belarus), fost lider mondial, revenita in circuit dupa nastere.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )