Libnet.ro
UNICEF

16:45

Simona Halep, dupa infrangerea de la Wimbledon: Sunt foarte multumita de performanta mea. Am multi ani in fata pentru a ajunge numarul unu

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, dupa infrangerea de la Wimbledon: Sunt foarte multumita de performanta mea. Am multi ani in fata pentru a ajunge numarul unu

Tenismena Simona Halep a declarat, dupa infrangerea suferita la Wimbledon, ca este multumita de performanta sa, potrivit wtatennis. com. continuă pe România Liberă

Reactia Simonei dupa meciul piercut in semifinala de la Wimbledon: Sunt foarte multumita de performanta mea

Dupa ce a pierdut meciul din sferturile de finala de la Wimbledon, Simona Halep a declarat, ca intradevar a a fost la un pas de a ajunge in fruntea WTA, insa a delcarat ca este foarte multumita.

Simona Halep: Am fost aproape de locul unu, dar sunt foarte multumita de performanta mea

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat ieri, dupa infrangerea din partida cu Johanna Konta din sferturile de finala de la Wimbledon, ca a fost aproape de locul unu in ierarhia WTA, dar a precizat ca este foarte multumita cu performanta reusita pe iarba londoneza, informeaza site-ul wtatennis. com.

Simona Halep: Am fost aproape de locul unu, dar sunt foarte multumita de performanta mea

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, marti, dupa infrangerea din partida cu Johanna Konta din sferturile de finala de la Wimbledon, ca a fost aproape de locul unu WTA, dar a precizat ca este foarte multumita cu performanta reusita pe iarba londoneza, informeaza site-ul wtatennis. com.

Ilie Nastase, sfat pentru Simona Halep dupa eliminarea de la Wimbledon

Interzis la Wimbledon, Ilie Nastase a vazut meciul Simonei Halep cu Johanna Konta din sferturi la televizor si la final a avut cateva sfaturi pentru jucatoarea noastra.

Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a ratat sansa sa devina numarul 1 mondial

Simona Halep a ratat o noua sansa de a deveni cea mai buna jucatoare de tenis a lumii, dupa ce a fost eliminata in sferturile de finala de la Wimbledon, potrivit Agerpres. Desi a inceput bine si.

DECIZIE-SOC luata de Simona Halep dupa esecul de la Wimbledon. E oficial!

Eliminarea cu scantei de la Wimbledon se pare ca si-a pus amprenta peSimona Halep. Romanca a avut un set in fata Johannei Konta, dar a pierdut calificarea in semifinale si sansa de a.

Rafael Nadal, dupa eliminarea de la Wimbledon: Sunt trist, insa asta este situatia, viata continua

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numarul 2 mondial, a afirmat ca nu se astepta sa piarda intalnirea cu luxemburghez Gilles Muller, disputata luni in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, insa a recunoscut ca nu a facut cel mai bun joc al sau pe iarba de la All England Club.

Nou record pentru Simona Halep. Romanca reuseste o performanta pe care foarte putine jucatoare au mai atins-o

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, astazi, in optimi de finala la Wimbledon, in jurul orei 15. 30, cu Victoria Azarenka Belarus), fost lider mondial, revenita in circuit dupa nastere.

Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa eliminarea Victoriei Azarenka

De doua victorii avea nevoie Simona Halep pentru a ajunge numarul unu mondial inaintea disputei cu Victoria Azarenka din optimile turneului de la Wimbledon. Primul pas a fost facut in urma succesului, scor 7-6 3), 6-2, obtinut in fata jucatoarei din Belarus.

Simona Halep pierde in sferturi la Wimbledon si rateaza din nou sansa de a fi numarul 1 mondial

Simona Halep-Johanna Konta LIVE. Romanca conduce cu 3-0 in primul set Simona Halep si Johanna Konta 26 ani, 7 WTA) sunt la egalitate, 2-2, in meciurile directe. Halep s-a impus cel mai recent, cu 6.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )