Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a fost vedeta Kids Day la BRD Bucharest Open

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a fost vedeta Kids Day la BRD Bucharest Open

De peste zece ani Dr. Oetker Romania a pus umarul prin organizarea de turnee internationale la promovarea viitorilor urmasi ai Florentei Mihai, Virginia Ruzici, Ion Tiriac sau a lui Ilie Nastase. continuă pe Adevărul

Dupa Roland Garros si Wimbledon, Simona Halep a fost vedeta Kids Day la WTA BRD Bucharest Open!

De peste zece ani, Dr. Oetker Romania a pus umarul prin organizarea de turnee internationale la promovarea viitorilor urmasi ai unor nume marcante din tenisul romanesc, precum Florenta Mihai, Virginia Ruzici, Ion Tiriac sau Ilie Nastase. Pentru primul turneu WTA organizat in Romania, Federatia Romana de Tenis cu spijinul companiei germane a organizat Kids Day, un eveniment special la care micutii tenismeni, cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, au avut ocazia sa o cunoasca indeaproape pe Simona Halep.

Simona Halep va avea alta adversara in primul tur la Bucharest Open

Jucatoarea Simona Halep nu o va mai intalni in primul tur la Bucuresti pe Kristina Mladenovic, jucatoare care a decis sa se retraga de pe tabloul principal.

Simona Halep: A fost dificil sa continui dupa accidentare. Nu aveam cum sa castig acest meci

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, a declarat, joi, dupa ce a ratat calificarea in finala de la Wimbledon, ca a fost dificil sa continue meciul cu Eugenie Bouchard dupa ce.

Simona Halep, despre BRD Bucharest Open: Voi fi apta si cred ca am experienta necesara pentru a juca acasa

Simona Halep 3 WTA) a declarat, la sfarsitul acestei saptamani, ca va fi apta pentru a participa la BRD Bucharest Open, precizand ca acum simte ca are experienta necesara pentru a juca in fata publicului din Romania.

Programul competitiei BRD Bucharest Open. Cu cine va juca Simona Halep

BRD Bucharest Open si-a stabilit programul competitional, turneul desfasurandu-se in perioada 5-13 iulie. Simona Halep este cea mai asteptata prezenta pe Arenele BNR, jucatoarea fiind, cel mai recent, semifinalista la Wimbledon.

Simona Halep o va intalni pe Indy de Vroome la BRD Bucharest Open, dupa retragerea Kristinei Mladenovici

Jucatoarea de tenis Kristina Mladenovici Franta, locul 103 WTA), finalista in proba de dublu de la Wimbledon, s-a retras din turneul BRD Bucharest Open, unde urma sa o intalneasca pe principala favorita,.

Simona Halep joaca la Bucuresti: Voi fi apta si cred ca am experienta necesara pentru a evolua acasa

Simona Halep 3 WTA) a declarat, la sfarsitul acestei saptamani, ca va fi apta pentru a participa la BRD Bucharest Open, precizand ca acum simte ca are experienta necesara pentru a juca in fata publicului din Romania.

Azi, de la 14.30, are loc tragerea la sorti a BRD Bucharest Open. Cu cine va juca Simona Halep

Tragerea la sorti a tabloului principal se va desfasura astazi, de la 14. in urne intra si Simona Halep, care trage din rasputeri pentru a participa la turneu.

Simona Halep: Voi fi apta pentru acest turneu si cred ca am experienta necesara pentru a juca acasa (VIDEO)

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, duminica, ca va fi apta pentru BRD Bucharest Open, dupa entorsa suferita in semifinale la Wimbledon. Tenismena a precizat ca acum are experienta.

Simona Halep: Traiesc cele mai frumoase momente din viata mea. Vreau sa fiu ca Nadia, Hagi si Nastase

Simona Halep s-a antrenat cu micutii tenismeni si va lua parte la BRD Bucharest Open. Jucatoarea si-a exprimat ambitia de a deveni numarul 1 mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )