Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dupa Roland Garros si Wimbledon, Simona Halep a fost vedeta Kids Day la WTA BRD Bucharest Open!

ADPM ADPM,
Dupa Roland Garros si Wimbledon, Simona Halep a fost vedeta Kids Day la WTA BRD Bucharest Open!

De peste zece ani, Dr. Oetker Romania a pus umarul prin organizarea de turnee internationale la promovarea viitorilor urmasi ai unor nume marcante din tenisul romanesc, precum Florenta Mihai, Virginia Ruzici, Ion Tiriac sau Ilie Nastase. Pentru primul turneu WTA organizat in Romania, Federatia Romana de Tenis cu spijinul companiei germane a organizat Kids Day, un eveniment special la care micutii tenismeni, cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, au avut ocazia sa o cunoasca indeaproape pe Simona Halep. continuă pe ADPM

Ilie Nastase: O finala si o semifinala de Grand Slam reprezinta un inceput bun pentru Simona Halep

Ilie Nastase a afirmat recent ca finala de la Roland Garros si semifinala de la Wimbledon reprezinta un inceput foarte bun pentru Simona Halep. Fostul tenismen a mai sfatuit-o pe jucatoarea romanca sa isi ofere un ragaz de circa doua-trei saptamani inaintea unui Grand Slam, pentru a putea fi in forma, relateaza Mediafax.

Simona Halep a fost vedeta Kids Day la BRD Bucharest Open

De peste zece ani Dr. Oetker Romania a pus umarul prin organizarea de turnee internationale la promovarea viitorilor urmasi ai Florentei Mihai, Virginia Ruzici, Ion Tiriac sau a lui Ilie Nastase.

Simona Halep: A fost dificil sa continui dupa accidentare. Nu aveam cum sa castig acest meci

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, a declarat, joi, dupa ce a ratat calificarea in finala de la Wimbledon, ca a fost dificil sa continue meciul cu Eugenie Bouchard dupa ce.

Simona Halep trebuie sa dea Marii Britanii aproape jumatate din banii castigati la Wimbledon

Simona Halep va ramane cu aproape jumatate din cele 440 de mii de lire sterline castigat la Wimbledon, relateaza Capital. Astfel, dupa ce isi va achita taxele in Marea Britanie, romanca va incasa 242 mii de.

Simona Halep, la revenirea in tara: Imi doresc sa ajung numarul 1, nu stiu daca se va intampla, dar imi doresc foarte mult

Simona Halep a revenit vineri in tara, dupa participarea la turneul de Grand Slam de la Wimbledon a fost eliminata de Eugenie Bouchard in semifinale). Imi doresc sa ajung numarul 1, nu stiu daca se va intampla, dar imi doresc sa ajung, a precizat Halep pe Aeroportul Henri Coanda.

Simona Halep s-a intors acasa: Am fost trista. Ce spune despre turneul de la Bucuresti la care romanii vor sa o vada

Simona Halep, fata de aur a tenisului romanesc, a revenit acasa dupa semifinala pierduta la Wimbledon, in fata canadiencei Eugenie Bouchard.

Romanca Simona Halep si-a pastrat locul 3 in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep si-a pastrat locul 3 in clasamentul WTA, dupa ce a reusit sa ajunga pana in semifinalele de la Wimbledon, scrie WTAtennis. com. Locul 3 este cea mai buna clasare pentru o jucatoare de.

Simona Halep ramane pe locul 3 WTA

Jucatoarea Simona Halep si-a pastrat locul 3 in clasamentul mondial dupa semifinala disputata la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului.

Simona Halep: Voi fi apta pentru acest turneu si cred ca am experienta necesara pentru a juca acasa (VIDEO)

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, duminica, ca va fi apta pentru BRD Bucharest Open, dupa entorsa suferita in semifinale la Wimbledon. Tenismena a precizat ca acum are experienta.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care a ajuns pana in semifinale la Wimbledon, se mentine pe locul 3, cu 6. 785 puncte, in clasamentul WTA, informeaza site-ul wtatennis. com.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )