Libnet.ro
UNICEF

13:31

Simona Halep, gest minunat din Australia. Mesajul pentru un roman lovit de o boala grava

Playtech Playtech,
Simona Halep, gest minunat din Australia. Mesajul pentru un roman lovit de o boala grava

Prezenta la Australian Open, Simona Halep a postat un mesaj important pe contul sau de socializare. Ce a transmis sportiva unui roman lovit de o boala grava. Ce mesaj a postat Simona Halep Simona Halep este cu siguranta una dintre cele mai apreciate sportive ale momentului. Are numerosi fani in intreaga lume si se bucura . continuă pe Playtech

Ce s-a petrecut intre Simona Halep si iubitul ei, in Australia. Darren Cahill s-a amuzat copios. Imaginile au scapat pe internet

Ce s-a petrecut intre Simona Halep si iubitul ei, in Australia. Darren Cahill s-a amuzat copios cand i-a surprins pe cei doi. Imaginile din culise au scapat pe internet, iar fanii au sesizat imediat reactia lui Toni Iuruc. Ce a facut campioana Romaniei pentru a starni amuzamentul tuturor celor din jurul sau. Ce s-a petrecut .

Simona Halep, umilita in Australia. Ce a patit romanca, este grav de tot

Simona Halep a fost eliminata de Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6, in sferturile de finala de la Gippsland Trophy. infrangere in 60 de minute. Romanca a intampinat probleme medicale in meci si a cerut interventia trainer-ului. Simona Halep, eliminata de la Gippsland Trophy de Alexandrova. A cerut interventia trainer-ului in primul set Halep a inceput .

Simona Halep, accidentata, a fost invinsa de Alexandrova in turneul din Australia

Romanca Simona Halep, numarul doi in tenisul mondial, a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Alexandro.

Romania are doua jucatoare in sferturi, la turneul din Australia: Simona Halep si Irina Begu

Romanca Simona Halep, numarul doi in tenisul mondial, s-a calificat, miercuri, in sferturile de fina.

Simona Halep Ekaterina Alexandrova se joaca vineri. Ce post tv difuzeaza partida

Simona Halep si Ekaterina Aleksandrova vor juca vineri, dupa ce meciul de joi a fost anulat din cauza unui caz de Covid-19 aparut. Ce post tv va transmite meciul? Simona Halep versus Ekaterina Aleksandrova Simona Halep 2 WTA, 29 de ani) va juca vineri contra sportivei din Rusia, Ekaterina Alexandrova 26 de ani, 33 WTA), .

Ultima ora! Simona Halep intra in izolare, iar toate meciurile de joi au fost anulate. Ce se intampla inainte de Australian Open

Noua veste pentru fanii Simonei Halep! Cunoscuta sportiva intra in izolare, iar toate meciurile programate in cursul zilei de joi au fost anulate. Ce se intampla mai exact inainte de Australian Open? Ce se intampla inainte de Australian Open? Simona Halep intra in izolare Toate meciurile programate in cursul zilei de joi de la Australian .

Serena Williams si-a anuntat abandonul la Yarra Valley Classic, ultima competitie inainte de Australian Open. Ce efect ar putea avea vestea pentru Simona Halep

Vesti bune pentru Simona Halep. Sportiva noastra ar putea scapa de una dintre cele mai puternice adversare de pe traseul de la Australian Open. Serena Williams 39 de ani, 11 WTA)s-a retras de la Yarra Valley Cl.

Traseu infernal pentru Simona Halep, la Australian Open. Ce adversare vor avea cele 5 romance in primul tur

Simona Halep si-a aflat traseul cu posibilele adversare de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2021. Romanca ar urma sa intalneasca tenismene foarte puternice, intr-un context nefericit. Ea.

Programul zilei de vineri la Gippsland Trophy - Cand vor juca Simona Halep si Irina Begu

Organizatorii de la Gippsland Trophy au facut public programul zilei de vineri, una in care vor juca in sferturi Simona Halep cu Ekaterina Alexandrova) si Irina Begu duel cu Naomi Osaka). Meciurile au fost programate initial pentru joi, dar au fost amanate dupa ce un angajat al Grand Hyatt aici au fost cazati unii dintre jucatori) a fost depistat pozitiv la Covid-19.

WTA Gippsland Trophy: inca o victorie pentru Simona Halep

Dupa ce a pornit anul foarte bine la simplu victorie cu Anastacia Potapova), Simona Halep a repetat povestea si la dublu, acolo unde alaturi de Daria Gavrilova a obtinut calificarea in optimile de la Gippsland Trophy.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )