Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, umilita in Australia. Ce a patit romanca, este grav de tot

Playtech Playtech,
Simona Halep, umilita in Australia. Ce a patit romanca, este grav de tot

Simona Halep a fost eliminata de Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6, in sferturile de finala de la Gippsland Trophy. infrangere in 60 de minute. Romanca a intampinat probleme medicale in meci si a cerut interventia trainer-ului. Simona Halep, eliminata de la Gippsland Trophy de Alexandrova. A cerut interventia trainer-ului in primul set Halep a inceput . continuă pe Playtech

Ce s-a petrecut intre Simona Halep si iubitul ei, in Australia. Darren Cahill s-a amuzat copios. Imaginile au scapat pe internet

Ce s-a petrecut intre Simona Halep si iubitul ei, in Australia. Darren Cahill s-a amuzat copios cand i-a surprins pe cei doi. Imaginile din culise au scapat pe internet, iar fanii au sesizat imediat reactia lui Toni Iuruc. Ce a facut campioana Romaniei pentru a starni amuzamentul tuturor celor din jurul sau. Ce s-a petrecut .

Simona Halep, accidentata, a fost invinsa de Alexandrova in turneul din Australia

Romanca Simona Halep, numarul doi in tenisul mondial, a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Alexandro.

Romania are doua jucatoare in sferturi, la turneul din Australia: Simona Halep si Irina Begu

Romanca Simona Halep, numarul doi in tenisul mondial, s-a calificat, miercuri, in sferturile de fina.

Simona Halep, gest minunat din Australia. Mesajul pentru un roman lovit de o boala grava

Prezenta la Australian Open, Simona Halep a postat un mesaj important pe contul sau de socializare. Ce a transmis sportiva unui roman lovit de o boala grava. Ce mesaj a postat Simona Halep Simona Halep este cu siguranta una dintre cele mai apreciate sportive ale momentului. Are numerosi fani in intreaga lume si se bucura .

Simona Halep, inca o victorie la Gippsland Trophy: Romanca s-a calificat in sferturi (VIDEO)

Simona Halep locul 2 WTA) a invins-o, miercuri, pe Laura Siegemund locul 51 WTA) si s-a calificat astfel in sferturile turneului Gippsland Trophy. Romanca a invins-o pe sportiva din Germania cu scorul de 6-2, 6-.

Simona Halep, invinsa de Ekaterina Alexandrova in sferturile Gippsland Trophy: Romanca a acuzat probleme medicale in timpul meciului (VIDEO)

Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut, vineri, meciul cu Ekaterina Alexandrova locul 33 WTA) in sferturile de finala ale Gippsland Trophy. Halep a fost invinsa de sportiva din Rusia cu scorul de 6-2, 6-1. Desi a.

Traseu infernal pentru Simona Halep, la Australian Open. Ce adversare vor avea cele 5 romance in primul tur

Simona Halep si-a aflat traseul cu posibilele adversare de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului 2021. Romanca ar urma sa intalneasca tenismene foarte puternice, intr-un context nefericit. Ea.

VIDEO HotSport 1: Ianis Hagi, Simona Halep, Dinamo vs FCSB, care este cel mai sportiv oras al lumii

Rezumatul saptamanii din sport: Ianis Hagi a asigurat victoria pentru Glasgow Rangers; aventura Simonei Halep la turneul Gippsland Trophy, pregatitor pentru Australian Open; cum s-a terminat derby-ul Dinamo vs FCSB; care este cel mai sportiv oras al lumii.

DigiSport: Momentul cu Simona Halep si Toni Iuruc surprins de australieni. Darren Cahill a izbucnit in ras

Simona Halep a oferit un moment memorabil dupa victoria cu Laura Siegemund 6-2, 6-4), cand a fost intrebata care este secretul colaborarii cu Darren Cahill.

Simona Halep si secretul colaborarii cu Darren Cahill

Simona Halep vorbit la finalul partidei cu Laura Siegemund despre colaborarea cu Darren Cahill, dar si despre obiectivul inceputului de sezon: castigarea Australian Open. Momentan, locul 2 WTA este in sferturi la Gippsland Trophy.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )