Libnet.ro
UNICEF

18:00

Simona Halep: imi place la Roma, imi place la Roland Garros, dar eu sunt pregatita pentru orice

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: imi place la Roma, imi place la Roland Garros, dar eu sunt pregatita pentru orice

Simona Halep se pregateste sa debuteze la turneul de la Roma. Sportiva din Constanta a pierdut finala de la Madrid, in fata jucatoarei din Olanda, Kiki Bertens, scor 4-6, 4-6, dar a precizat ca este optimista inaintea urmatoarelor competitii. continuă pe Hotnews

CTP, elogii la adresa Simonei Halep: Este in starea cu care a castigat la Roland Garros! Ce spune despre finala

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut numai cuvinte de lauda dupa calificarea Simonei Halep in finala turneului de la Madrid.

Novak Djokovic, inainte de Roland Garros: Victoria de la Madrid este foarte importanta pentru increderea mea

Tenismanul sarb Novak Djokovic, care a castigat pentru a treia oara turneul ATP Masters 1. 000 de la Madrid, a declarat ca victoria de la Caja Magica ii da multa incredere inaintea turneelor de la Roma si Roland Garros, relateaza EFE.

Simona Halep, dupa ce a fost invinsa de Kiki Bertens: Mi-ai luat doua trofee. Sper ca voi putea sa imi iau revansa in viitor

Dupa finala pierduta la Cincinnati, Simona Halep a cedat in fata lui Kiki Bertens si in ultimul act de la Madrid. Romanca a declarat, la ceremonia de premiere, ca olandeza a jucat mai bine si a meritat victoria, adaugand ca spera sa isi poata lua revansa pentru finalele pierdute. Mi-ai luat doua trofee. Sper ca voi putea sa imi iau revansa in viitor, a spus Halep.

WTA Roma: Simona Halep vs Vondrousova/Strycova (turul doi), Mihaela Buzarnescu vs Jelena Ostapenko (primul tur); Irina Begu joaca in calificari cu Daria Gavrilova

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor evolua direct pe tabloul principal la turneul de la Roma, in timp ce Irina Begu va juca in calificari.

Organizatorii turneului de la Roma au anuntat cand va intra Simona Halep in concurs

Dupa ce sambata a pierdut finala de la Madrid, Simona Halep va avea 3 zile de odihna pana la urmatoarea aparitie intr-un meci oficial.

CALCULE Sanse foarte mici ca Simona Halep sa revina pe locul 1 WTA dupa turneul de la Roma

Simona Halep ar fi redevenit liderul mondial al clasamentului WTA, daca ar fi castigat finala de la Madrid cu Kiki Bertens.

Simona Halep, masini de peste un milion de euro! Care e cea mai pretioasa bijuterie din garaj

Simona Halep are o colectie de masini scumpe care i-ar face invidiosi chiar si pe cei mai bogati oameni din lume. Jucatoarea de tenis a primit numerosi bolizi de lux drept cadou sau premiu de la turneele unde a participat. Cand ii vezi garajul burdusit cu masini de lux te gandesti ca Simona Halep nu [] .

Simona Halep Kiki Bertens. Romanca a pierdut finala de la Madrid

Simona Halep Kiki Bertens 4-6, 4-6. Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid si a ratat, totodata, sansa de a reveni pe primul loc WTA. Halep a fost invinsa in doua seturi de Kiki Bertens, cea care a reusit sa castige turneul patronat de Ion Tiriac fara sa piarda vreun set. Stire [] .

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE in finala de la Madrid. Sansa colosala pentru Simona

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, o va infrunta pe olandeza Kiki Bertens in finala turneului de la Madrid WTA), dotat cu premii tot.

SIMONA HALEP-BELINDE BENCIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO MADRID. Sansa uriasa pentru Simona

SIMONA HALEP-BELINDE BENCIC ONLINE STREAM LIVE VIDEO MADRID Jucatoarea elvetiana de tenis Belinda Bencic va fi adversara Simonei Halep in semifinalele turneului de la Madrid WTA), dotat cu premii totale in valoare .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )