Libnet.ro
UNICEF

06:30

Organizatorii turneului de la Roma au anuntat cand va intra Simona Halep in concurs

Adevărul Adevărul,
Organizatorii turneului de la Roma au anuntat cand va intra Simona Halep in concurs

Dupa ce sambata a pierdut finala de la Madrid, Simona Halep va avea 3 zile de odihna pana la urmatoarea aparitie intr-un meci oficial. continuă pe Adevărul

LIVE Semifinala turneului de la Madrid: Set decisiv in meciul Simona Halep - Belinda Bencici

Incepand cu ora 15. 30, Simona Halep incearca sa se califice in finala turneului de la Madrid. Ultimul obstacol in calea romancei este elvetianca Belinda Bencici.

Simona Halep va avea primul tur liber la Roma

Organizatorii turneului WTA de la Roma au tras la sorti, vineri, tabloul meciurilor competitiei de simplu.

Simona Halep, dupa victoria cu Ashleigh Barty: inca iau antibiotice, nu e usor sa joc. E un turneu special pentru mine

Racita inainte de startul turneului de la Madrid, Simona Halep a precizat la finalul victoriei cu Ashleigh Barty 7-5, 7-5) ca nu ii este usor sa joace tinand cont de faptul ca inca ia antibiotice. Dupa succesul cu australianca si calificarea in semifinalele de la Madrid, Simona va reveni pe locul doi in clasamentul WTA de saptamana viitoare.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic: Nu sunt inca suta la suta, dar sunt tot mai bine

Simona Halep, locul 3 WTA, care s-a calificat a patra oara in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, a declarat ca este extrem de motivata de fiecare data cand joaca la turneul spaniol, subliniind ca desi nu este inca la potential maxim, pe zi ce trece se simte tot mai bine.

Simona Halep, optimista inaintea partidei cu Belinda Bencici: Sunt foarte increzatoare

Simona Halep a vorbit despre duelul de astazi, de la ora 15. 30, din semifinalele turneului de la Madrid, cand o va intalni pe Belinda Bencici, 18 TWA.

WTA Roma: Simona Halep vs Vondrousova/Strycova (turul doi), Mihaela Buzarnescu vs Jelena Ostapenko (primul tur); Irina Begu joaca in calificari cu Daria Gavrilova

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu vor evolua direct pe tabloul principal la turneul de la Roma, in timp ce Irina Begu va juca in calificari.

CALCULE Sanse foarte mici ca Simona Halep sa revina pe locul 1 WTA dupa turneul de la Roma

Simona Halep ar fi redevenit liderul mondial al clasamentului WTA, daca ar fi castigat finala de la Madrid cu Kiki Bertens.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid. Constanteanca a invins-o in semifinala pe Belinda Bencic, cu scorul de 6-2, 6-7, 6-0 si este la o singura victorie de revenirea pe locul 1 in clasamentul WTA. Simona va intalni in ultimul act al competitiei invingatoarea din meciul Sloane Stephens Kiki Bertens. Spune-ne, [] .

LIVE Finala turneului de la Madrid Simona Halep - Kiki Bertens

Simona Halep e la o victorie distanta de a cuceri titlul la Madrid, performanta care va insemna revenirea romancei pe primul loc mondial, incepand de luni.

Comentariul LIVE al finale turneului de la Madrid, Simona Halep - Kiki Bertens 4-6, 4-6

Simona Halep e la o victorie distanta de a cuceri titlul la Madrid, performanta care va insemna revenirea romancei pe primul loc mondial, incepand de luni.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )