Libnet.ro
UNICEF

12:45

Simona Halep implineste miercuri 26 de ani. Cum sarbatoreste sportiva

Antena3 Antena3,
Simona Halep implineste miercuri 26 de ani. Cum sarbatoreste sportiva

Simona Halep a implinit miercuri, 26 de ani. Ea isi serbeaza ziua in China, unde a participat in aceasta saptamana la turneul de la Wuhan si va evolua, incepand de luni,. continuă pe Antena3

Simona Halep face azi 26 de ani si a decis sa faca o schimbare importanta. Asa se intampla cu orice in viata!

Simona Halep implineste azi 26 de ani, dar nu are parte de o aniversare foarte fericita, daca e sa o judecam dupa ultimele ei rezultate.

Halep, aniversare stricata: Simona implineste, astazi, 26 de ani. Ce detalii alarmante a scos la iveala ultimul ei meci

Simona Halep 2 WTA) a pierdut primul meci jucat dupa 28 de zile si, probabil, nu va avea chef de sarbatoare, astazi, cand va implini 26 de ani.

Simona Halep a cedat nervos in timpul meciului cu Daria Kasatkina. Sunt o idioata!

Simona Halep a pierdut categoric in fata rusoaicei Daria Kasatkina 20 de ani, 31 WTA), intr-o ora si 12 minute. Serviciul al doilea a zdruncinat jocul Simonei, care a ratat astfel inca o sansa de.

Simona Halep si-a terminat sezonul intr-un singur meci: infrangerea de la Wuhan i-a pus capac

Simona Halep a fost invinsa intr-un mod extrem de clar in turul doi al turneului de Wuhan de catre pustoaica de doar 20 de ani din Rusia, Daria Kasatkina. in doar o ora si 15 minute,.

Simona Halep : Du-te dupa minge, proasta naibii!

Simona Halep a fost invinsa intr-un mod extrem de clar in turul doi al turneului de Wuhan de catre pustoaica de doar 20 de ani din Rusia, Daria Kasatkina. Simona a fost extrem de nervoasa tot.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wuhan: Nu am avut ritm, poate a fost o greseala ca nu am mai jucat dupa US Open

Eliminata in turul doi de la Wuhan, Simona Halep a vorbit despre infrangerea categorica suferita in meciul cu Daria Kasatkina. Nu am avut ritm, poate a fost o greseala ca nu am mai jucat dupa US Open, dar aveam nevoie de odihna dupa turneele din America, a spus numarul doi WTA.

Simona Halep si-a iesit din minti la Wuhan si a rabufnit: Proasta naibii!

Simona Halep a fost invinsa fara drept de apel in turul al doilea la Wuhan, de rusoaioca Daria Kasatkina, scor 6-2, 6-1.

Simona Halep a fost invinsa in turul al doilea la Wuhan

Tenismena Simona Halep a fost invinsa de rusoaica Daria Kasatkina cu 6-2, 6-1, marti, in runda a doua a turneului WTA de la Wuhan China), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari.

RUSINE URIASA pentru Simona Halep. Ce a patit romanca pe teren

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, a doua favorita, a fost invinsa de rusoaica Daria Kasatkina cu 6-2, 6-1, marti, in runda a doua a turneului WTA de la Wuhan China), dotat cu premii totale.

Simona Halep si Monica Niculescu s-au retras din proba de dublu de la Wuhan

Romancele Simona Halep si Monica Niculescu, care au facut pereche in proba de dublu de la Wuhan, s-au retras. Cele doua au luat aceasta decizie ca urmare a unei accidentari a Monicai.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )