Libnet.ro
UNICEF

22:00

Simona Halep: inainte eram obsedata de tenis, am invatat ca trebuie sa ma relaxez Ce spune despre meciul cu Elise Mertens si retragerea din tenis

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: inainte eram obsedata de tenis, am invatat ca trebuie sa ma relaxez Ce spune despre meciul cu Elise Mertens si retragerea din tenis

Simona Halep a declarat, sambata, dupa victoria reusita in fata Yuliei Putintseva, in turul al treilea al Australian Open, ca este foarte fericita ca a acces in a doua saptamana a competitiei. Aceasta a vorbit si despre schimbarea sa de mentalitate, in prezent reusind sa se deconecteze mai usor si sa se relaxeze in zilele libere, si despre momentul in care se va retrage. continuă pe Hotnews

Simona Halep vorbeste despre retragerea din tenis

La o zi dupa ce Caroline Wozniacki a spus adio tenisului, Simona Halep a vorbit despre momentul cand va agata si ea racheta in cui.

Simona Halep a facut ANUNTUL SOC! Da, e adevarat: SE RETRAGE DEFINITV din tenis! ...Este ultimul meu an in circuit

Simona Halep este sigura de prezenta in a doua saptamana de Australian Open, unde o va infrunta pe Elise Mertens, a 17-a tenismena a lumii. Totusi, dupa victoria cu Putintseva din turul III, sportiva noastra.

VIDEO Ion Tiriac, donatie de 100.000 de dolari australieni - Provocare lansata pentru Simona Halep

Ion Tiriac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a initiat o campanie de donatii, in contextul eforturilor de ajutorare a victimelor incendiilor de vegetatie care devasteaza Australia. Anuntul a fost facut printr-un mesaj video, in care Tiriac spune ca fundatia sa a donat 100. 000 de dolari australieni Federatiei Australiene de Tenis. Fostul sportiv i-a lansat o provocare Simonei Halep sa se alature cauzei.

Simona Halep joaca, la 10.00, in turul II de la Australian Open. Toate datele relevante, inainte de partida cu mai putin cunoscuta Harriet Dart

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, evolueaza in turul II de la Australian Open, joi dimineata, la ora 10. 00, in direct pe Eurosport 1, in compania britanicei Harriet Dart, locul 173 WTA. Harriet Dart a.

BOMBA MONDENA explodeaza: Da, e vorba de SMILEY si SIMONA HALEP!

Smiley s-a pozat alaturi de cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, Simona Halep.

DigiSport: Simona Halep, in istoria tenisului! Performanta uriasa pentru campioana de la Wimbledon

Simona Halep va intra in istoria tenisului, peste doar o saptamana. Sportiva de 28 de ani va deveni jucatoarea cu cele mai multe saptamani consecutive petrecute in Top 10 WTA.

Australian Open: Simona Halep, Kiki Bertens si Angelique Kerber, in optimi Pliskova, Bencic si Svitolina, eliminate (Rezultatele zilei)

Olandeza Kiki Bertens favorita 9) s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open, dupa ce a trecut de Zarina Diyas Kazakhstan, 73 WTA). Dintre favorite, Karolina Pliskova, Belinda Bencic si Elina Svitolina au parasit competitia, in timp ce Simona Halep si Angelique Kerber au trecut mai departe.

Digisport: Simona Halep, despre momentul retragerii: Sa va spun cinstit, am vorbit cu fratele meu ieri despre asta! Anuntul sportivei noastre

Simona Halep e in optimi la Australian Open, dupa victoria in doua seturi cu Yulia Putintseva 6-1, 6-4). La conferinta de presa de la final, sportiva noastra a fost intrebata despre momentul retragerii, in contextul in care Wozniacki a spus adio tenisului, dupa eliminarea de la Melbourne.

VIDEO Simona Halep, in optimi la Australian Open (6-1, 6-4 cu Yulia Putintseva) in deplin control

Simona Halep a obtinut biletul pentru a doua saptamana de la Australian Open, jucatoarea noastra reusind sa se califice in optimi fara sa piarda vreun set. A fost 6-1, 6-4 cu Yulia Putintseva, la capatul unui meci controlat cu autoritate de Simona partida a durat o ora si 18 minute).

Cand joaca Simona Halep cu Yulia Putintseva. Programul anuntat pentru sambata la AO

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de sambata, cand pe teren se va afla si Simona Halep pentru meciul cu Yulia Putintseva din turul al 3-lea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )