Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, increzatoare inainte de turneele de la Dubai si Doha

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, increzatoare inainte de turneele de la Dubai si Doha

Simona Halep a parasit vineri tara, fostul lider mondial plecand spre Dubai, acolo unde are de aparat faza sferturilor atinsa in 2019. La Doha, Simona a disputat finala anul trecut, invinsa fiind de Elise Mertens. continuă pe Hotnews

Simona Halep, increzatoare inainte de turneele de la Dubai si Doha

Simona Halep a parasit vineri tara, fostul lider mondial plecand spre Dubai, acolo unde are de aparat faza sferturilor atinsa in 2019. La Doha, Simona a disputat finala anul trecut, invinsa fiind de Elise Mertens.

Simona Halep, pregatita pentru noi trofee la Dubai si Doha: Plec cu ganduri bune, pozitive

Dupa o scurta pauza luata dupa terminarea turneului de la Grand Slam de la Australian Open, unde a atins faza semifinalelor, Simona Halep este pregatita sa revina pe terenul de tenis unde va juca urmatoarele do.

Simona Halep, boicot la FedCup. Federatia Romana de Tenis, masuri legate de sportiva

Simona Halep hotaraste sa boicoteze meciurile de la Fed Cup. Federatia Romana de Tenis vrea sa ia masuri in legatura cu aceasta decizie. De ce a luat Simona aceasta hotarare? Simona Halep, boicot la FedCup. Simona Halep a luat hotararea sa boicoteze meciurile din cadrul Fed Cup, aceasta fiind nemultumita de schimbarile facute. Cei din .

Schimb de replici intre Ilie Nastase si Simona Halep. A luat-o razna complet

S-a intamplat si neprevazutul! Ilie Nastase i-a aruncat bomba lui Halep, iar ea a raspuns in consecinta. De la ce au pornit discutiile intre cei doi si ce a avut sa-i reproseze fostul jucator de tenis campioanei? Schimb de replici intre Ilie Nastase si Simona Halep Simona Halep va participa in cursul saptamanii viitoare la .

Vladuta Lupau si-a pus fanii in cap, dupa ce s-a pozat cu Simona Halep! De ce s-au revoltat oamenii

Vladuta Lupau a intrat din nou in gura fanilor. De data asta, totul a pornit de la o fotografie alaturi de Simona Halep. Ce au sesizat acestia si ce nu le-a convenit? Criticile urmaritorilor din mediul online ai cantaretei au fost extrem de dure. Vladuta Lupau, cearta cu fani de la o poza cu Simona .

Lovitura pentru tenisul romanesc! SIMONA HALEP a facut anuntul retragerii! Vestea a cazut ca un TRASNET

Lotura pentru tenisul romanesc! Simona Halep nu va evolua sub tricolor in duelul contra Italiei, in perioada 17-18 aprilie, in barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala I. Simona Halep este de parere ca.

Simona Halep: Sunt pe final de cariera

Jucatoarea Simona Halep spune ca nu se gandeste inca la retragerea din tenis, dar admite ca este mai aproape de finalul carierei decat de inceputul acesteia.

Simona Halep si anuntul care pune pe jar o tara intreaga: E normal sa fiu pe final de cariera (VIDEO)

Simona Halep, locul 2 WTA, sustine ca este pe final de cariera, desi a marturisit ca inca nu se gandeste la retragere. De 10 ani in circuitul profesionist, cea mai titrata tenismena a Romaniei va implini.

Ilie Nastase, mesaj controversat pentru Simona Halep: Cand te duci acum si apare in dreptul tau Romania....Te duci si stergi

Ilie Nastase a transmis un mesaj controversat pentru Simona Halep caruia ii cere sa nu mai reprezinte Romania in competitii.

Simona Halep, in Parlament: Eu nu am venit aici pentru mine, am venit pentru noua generatie, care are nevoie de infrastructura

Simona Halep, alaturi de alti mari sportivi, au mers, miercuri, in Parlament pentru a cere statului sa sustina sportul in Romania. Tenismena a transmis politicienilor ca a venit sa atraga atentia asupra ne.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )