Libnet.ro
UNICEF

23:45

Simona Halep, infrangere dureroasa la Roland Garros, in fata Amandei Anisimova. Simona a pierdut in fata unei jucatoare de 17 ani

Antena3 Antena3,
Simona Halep, infrangere dureroasa la Roland Garros, in fata Amandei Anisimova. Simona a pierdut in fata unei jucatoare de 17 ani

Simona Halepjoaca acum Roland Garros, pe terenul Philippe Chatrier. Romanca o intalneste in sferturile de finala pe americancaAmanda Anisimova, intr-o disputa care trebuia sa aiba loc miercuri,. continuă pe Antena3

Simona Halep, in sferturile Roland Garros! Cum a invins-o pe Iga Swiatek

Simona Halep s-a calificat lejer in sferturile Roland Garros, dupa ce a invins-o pe poloneza Iga Swiatek. Simona Halep s-a calificat fara probleme in sferturile turnelului Roland Garros de la Paris, dupa ce a trecut, in doua seturi, scor 6-1, 6-0, de sportiva din Polonia, Iga Swiatek. Adversara ei are doar 18 ani si este [] .

Dezastru pentru Simona Halep: A fost invinsa in sferturile de la Roland Garros de o jucatoare de 17 ani si pica pana pe locul 8 in clasamentul mondial

Zi neagra pentru Simona Halep la Roland Garros! Romanca a fost invinsa in mod clar in sferturile de finala de americana Amanda Anisimova, sportiva de doar 17 ani. intr-un meci ce a tinut doar o ora si.

Ma simt batrana. Foarte batrana! Ce a vrut sa spuna Simona Halep cu aceasta declaratie data la Roland Garros

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, fiind la trei victorii de repetarea succesului pe care l-a obtinut anul trecut.

Simona Halep: Astazi atat am putut, tenisul nu se opreste la o infrangere

Simona Halep a parasit Roland Garros-ul in faza sferturilor, dupa ce a fost invinsa de Amanda Anisimova 6-2, 6-4, o ora si 18 minute). La conferinta de presa, Halep a vorbit despre lucrurile pozitive cu care va pleca de la Paris, dar si despre faptul ca tenisul nu se opreste la o infrangere.

Halep deschide balul la Roland Garros: Organizatorii au anuntat ora meciului pe care il va juca Simona in sferturi

Simona Halep 3 WTA) revine pe teren, miercuri, pentru a ataca semifinalele French Open 2019 intr-un meci cu revelatia Amanda Anisimova 51 WTA).

Simona Halep joaca in optimi la Roland Garros. Cine este Iga Swiatek, adversara Simonei

Simona Halep joaca in optimile de finala de la Roland Garros, luni, 3 iunie, de la ora 18:30. in aceasta faza a competitiei, numarul 3 mondial se va duela cu Iga Swiatek, locul 104 in clasamentul WTA. Sportiva din Polonia are doar 18 ani si a marturisit ca unul dintre visurile ei este sa joace [] .

DigiSport: O sa vedem pe internet mii de postari imbecile. Cea mai dura reactie dupa eliminarea Simonei Halep la Roland Garros

Cristian Tudor Popescu e sigur ca pe internet, fanii tenisului o vor judeca aspru pe Simona Halep, dupa infrangerea neasteptata in fata numarului 51 WTA, Amanda Anisimova.

Reactiile presei internationale, dupa ce Amanda Anisimova a invins-o pe Simona Halep la Roland Garros

Infrangerea Simonei Halep in fata Amandei Anisimova a starnit reactii in intreaga lume. Americanca a uimit prin jocul sau foarte bun si este vazuta de cei mai multi drept o pretendenta serioasa la titlul de campioana la Roland Garros.

Reactia Amandei Anisimova dupa ce a invins-o pe Simona Halep: Mi-au cam tremurat mainile, nu a fost chiar asa de simplu

La doar 17 ani, Amanda Anisimova 51 WTA) a reusit sa se califice in premiera in semifinalele unui turneu de Grand Slam, dupa ce a invins-o pe Simona Halep 3 WTA), campioana en-titre de la Roland Garros. Americanca de origine rusa a declarat ca i-au tremurau mainile si a simtit presiunea atunci cand a fost aproape de victorie. Mi-au cam tremurat mainile, nu a fost chiar asa de simplu, a spus Anisimova.

Daniel Dobre, despre evolutia Simonei Halep la Roland Garros: Este aproape de forma maxima. A fost tensionata, mai ales in primele tururi

Simona Halep se afla in sferturi la Roland Garros, unde va juca miercuri impotriva Amandei Anisimova 17 ani, 51 WTA). Daniel Dobre, antrenorul campioanei en-titre de la Paris, considera ca Halep este aproape de forma maxima, precizand ca pe masura ce a avansat in turneu a jucat mai bine si a capatat incredere. El a mentionat ca eleva sa a fost tensionata mai ales in primele tururi ale competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )