Libnet.ro
UNICEF

18:45

Daniel Dobre, despre evolutia Simonei Halep la Roland Garros: Este aproape de forma maxima. A fost tensionata, mai ales in primele tururi

Hotnews Hotnews,
 Daniel Dobre, despre evolutia Simonei Halep la Roland Garros: Este aproape de forma maxima. A fost tensionata, mai ales in primele tururi

Simona Halep se afla in sferturi la Roland Garros, unde va juca miercuri impotriva Amandei Anisimova 17 ani, 51 WTA). Daniel Dobre, antrenorul campioanei en-titre de la Paris, considera ca Halep este aproape de forma maxima, precizand ca pe masura ce a avansat in turneu a jucat mai bine si a capatat incredere. El a mentionat ca eleva sa a fost tensionata mai ales in primele tururi ale competitiei. continuă pe Hotnews

Daniel Dobre, despre Simona Halep: Poate face cu mingea ceea ce face si Roger Federer. Poate face orice

Intr-un interviu acordat site-ului oficial al turenului de la Roland Garros, actualul antrenor al Simonei Halep, Daniel Dobre, a ridicat-o in slavi pe eleva sa.

Test inedit pentru Simona Halep la Roland Garros! Raspunsul sportivei noastre cand a fost pusa sa recunoasca o fotografie cu Muzeul Luvru: Piramide (VIDEO)

Simona Halep a fost supusa unui test de echipa de marketing a turneului Roland Garros, fiind invitata Bonjour La France, acolo unde fost intrebata despre mai multe lucruri din domenii ce au legatura cu.

Daniel Dobre suprinde intr-un interviu pentru site-ul Roland Garros: Eu nu pot fi Darren

Daniel Dobre, actualul antrenor al Simonei Halep, a acordat un interviu pentru site-ul oficial al competitiei in care spune ca ii cere regulat ajutorul lui Darren Cahill.

Iga Swiatek, una dintre surprizele de la Roland Garros: Cum a inceput sa joace tenis, accidentarea din ziua in care a implinit 18 ani si visul de a juca impotriva Simonei Halep

Iga Swiatek 104 WTA) este una dintre surprizele placute ale actualei editii de la Roland Garros. A implinit 18 ani pe 31 mai si a reusit sa ajunga pana in optimile Grand Slam-ului de la Paris la prima sa participare pe tabloul principal. intr-un interviu pentru WTA, tanara poloneza a povestit despre cum a inceput sa joace tenis, ce a determinat-o sa-si doreasca sa devina jucatoare profesionista si cum s-a accidentat chiar de ziua ei. Swiatek a marturist ca unul din visurile sale era sa joace impotriva Simonei Halep, precizand ca si o infrangere in fata numarului 3 WTA ar fi frumoasa.

Simona Halep joaca in optimi la Roland Garros. Cine este Iga Swiatek, adversara Simonei

Simona Halep joaca in optimile de finala de la Roland Garros, luni, 3 iunie, de la ora 18:30. in aceasta faza a competitiei, numarul 3 mondial se va duela cu Iga Swiatek, locul 104 in clasamentul WTA. Sportiva din Polonia are doar 18 ani si a marturisit ca unul dintre visurile ei este sa joace [] .

Roland Garros, sub amenintarea intemperiilor. Sanse mari ca meciul Simonei Halep sa inceapa mai tarziu sau sa fie reprogramat pentru maine

Meciul dintre Simona Halep si Amanda Anisimova, din sferturile de finala de la Roland Garros, ar putea incepe mai tarziu decat ora la care a fost programat.

Roland Garros: Amanda Anisimova (51 WTA, 17 ani), adversara Simonei Halep din sferturi / Americanca, fara set pierdut la aceasta editie a competitiei (a trecut si de Irina Begu)

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, miercuri, cu americanca de 17 ani Amanda Anisimova, locul 51 WTA, in sferturile de finala ale Roland Garros.

Poloneza Iga Swiatek n-a inteles nimic din jocul Simonei Halep

Un singur game a obtinut Iga Swiatek, 18 ani, in meciul disputat impotriva Simonei Halep in optimile de la Roland Garros.

O americanca de 17 ani, adversara Simonei Halep in sferturile de finala

Simona Halep isi cunoaste adversara pe care o va intalni in sferturile de finala la Roland Garros.

Primul sfert de finala conturat pe partea de tablou a Simonei Halep

Luni la pranz s-au disputat primele optimi de finala dintr-o zi care o are pe Simona Halep cap de afis la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )