Libnet.ro
UNICEF

14:45

FOTOGALERIE Simona Halep, regina la Paris. Imaginile unei finale de poveste

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Simona Halep, regina la Paris. Imaginile unei finale de poveste

Dupa trei finale pierdute, Simona Halep si-a indeplinit visul la Roland Garros. A castigat primul sau titlu de Grand Slam dupa o finala de poveste cu Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. Dupa 40 de ani, imnul Romaniei a rasunat din nou la Roland Garros, acolo unde Virginia Ruzici a cucerit trofeul in 1978. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu cele mai frumoase imagini ale finalei de la Paris. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Simona Halep si trofeul de la Roland Garros

Simona Halep a sustinut duminica o sesiune foto in cadrul careia a prezentat trofeul cucerit la Roland Garros. La actiune a putut participa oricine din complex, fiind deschisa publicului. in mod normal, evenimentul avea loc la Tour Eiffel, insa de aceasta data organizatorii au ales sa realizeze totul in complex. intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE.

Simona Halep, inaintea marelui meci de la Roland Garros:Am mai pierdut trei finale si nu a murit nimeni!

Simona Halep se afla in fata unei noi incercari de a castiga primul Grand Slam din cariera ei, dupa ce a esuat in precedentele trei tentative de acest gen.

Simona Halep in culmea fericirii. Asa arata noua regina a tenisului mondial (video)

Bucurie nemarginita pentru Simona Halep dupa ce a castigat, sambata, primul ei trofeu de Mare Slem din a patra incercare.

FOTO Ce a facut Simona Halep cu o zi inaintea marii finale pentru a scapa de emotii

Finala Roland Garros dintre Simona Halep si Sloane Stephens se joaca azi, de la ora 16. 00, in direct pe EuroSport si Pro TV.

Nadia Comaneci merge la Paris sa o sustina pe Simona Halep in finala de la Roland Garros

Nadia Comaneci va ajunge la Paris sa o sustina pe Simona Halep in finala de la Roland Garros. Fosta mare gimnasta a transmis si un mesaj pe twitter. Ne vedem la Paris. Determinare. Bravo, Simona, a scris.

Simona Halep a sarbatorit castigarea trofeului alaturi de zeci de romani prezenti la Paris: Ce mesaj le-a adresat (FOTO, VIDEO)

Zeci de romani au sarbatorit alaturi de Simona Halep triumful de la Roland Garros. Ole ole, campionii au cantat acestia in timp ce Halep a ridicat trofeul deasupra capului in aplauzele tuturor. Simona Halep.

Ilie Nastase a sunat-o pe Simona Halep. Ce sfat i-a transmis sportivei

Ilie Nastase a declarat, inaintea marii finale dintre Simona Halep si Sloane Stephens, ca nu vede cine o poate bate pe Halep, daca ea joaca la fel ca in meciul cu Muguruza. Dupa meciurile cu Kerber si.

VIDEO Momente emotionante pe Philippe Chatrier - Simona Halep, trofeul si imnul Romniei

Dupa patru finale de Grand Slam pierdute, Simona Halep si-a indeplinit astazi visul: a triumfat la Roland Garros, dupa o victorie entuziamanta cu Sloane Stephens 10 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-1. Emotiile au atins cele mai inalte cote pe Philippe-Chatrier atunci cand a rasunat imnul Romaniei.

Clasamentul WTA actualizat dupa Roland Garros: Simona Halep, lidera detasata!

Vedeti mai jos cum arata clasamentul WTA actualizat dupa finala de la Roland Garros castigata de Simona Halep in fata americancei Sloane Stephens.

Imnul Romaniei s-a auzit la Roland Garros. Ce a declarat Simona Halep dupa victoria din finala

Simona Halep este noua regina a tenisului! Liderul mondial a castigat si primul Grand Slam al carierei, suprematia ei fiind acum incontestabila.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )