Libnet.ro
UNICEF

18:15

Reactii in showbiz dupa ce Simona Halep a castigat finala Roland Garros

ADPM ADPM,
Reactii in showbiz dupa ce Simona Halep a castigat finala Roland Garros

Simona Halep a bucurat o tara intreaga prin castigarea finalei Roland Garros, prima sa victorie la un astfel de nivel din cariera. Mesajele de sustinere si felicitare au curs neincetat. Inclusiv din partea vedetelor. Iata ce au scris acestea pe social media. continuă pe ADPM

Simona Halep, campioana: la ce scor a castigat finala de la Roland Garros

Simona Halep a depasit ghinionul de la Roland Garros. Dupa finalele pierdute in 2014 si 2017, Halep a cucerit trofeul anul acesta. Simona a dat multe emotii fanilor care au venit in numar mare la Paris pentru a o sustine. Meciul a debutat intr-un oarecare dezavantaj pentru Halep. Sloane Stephens lansa numai lovituri puternice, carora [].

Mesaj in lacrimi al lui Darren Cahill pentru toti romanii, dupa ce Simona Halep a castigat la Roland Garros

Australianul Darren Cahill a reusit sa o conduca pe Simona Halep spre castigarea primului titlu de Grand Slam din cariera ei.

Nadia Comaneci merge la Paris sa o sustina pe Simona Halep in finala de la Roland Garros

Nadia Comaneci va ajunge la Paris sa o sustina pe Simona Halep in finala de la Roland Garros. Fosta mare gimnasta a transmis si un mesaj pe twitter. Ne vedem la Paris. Determinare. Bravo, Simona, a scris.

Simona Halep campioana la Roland Garros!

A treia finala la Roland Garros a fost de bun augur pentru Simona Halep, care isi vede visul cu ochii prin castigarea primului ei turneu de Mare Slem din cariera. Halep a revenit de la set pierdut si 0-2 pentru a o invinge pe Sloane Stephens in trei seturi 3-6, 6-4, 6-1). Asa am trait Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros.

FOTO Acum zece ani si o zi, Simona Halep devenea campioana la Roland Garros, in turneul junioarelor. Ce declara sportiva noastra in 2008

8 iunie 2008 este data la care Simona Halep a castigat primul trofeu important din cariera ei, turneul de junioare de la Roland Garros.

Imnul Romaniei s-a auzit la Roland Garros. Ce a declarat Simona Halep dupa victoria din finala

Simona Halep este noua regina a tenisului! Liderul mondial a castigat si primul Grand Slam al carierei, suprematia ei fiind acum incontestabila.

Simona Halep a castigat turneul Roland Garros

Finala de la Roland Garros 2018 se joaca intre Simona Halep si americanca Sloane Stephens. Apasa o presiune uriasa pe umerii lui Halep, dar jucatoarea promite ca va da tot ce-i mai bun si, de data aceasta, va castiga turneul. Simona Halep a mai invins-o pe Stephens de doua ori anul acesta, asa ca are [].

SIMONA HALEP A CASTIGAT TURNEUL DE LA ROLAND GARROS

Victorie fabuloasa pentru Simona Halep la Roland Garros! Halep a reusit sa obtina primul trofeu de Grand Slam din cariera dupa ce a invins-o pe Sloane Stephens in trei seturi in ultimul act de la.

Martina Navratilova, despre cum poate Simona Halep sa cstige finala Roland Garros: Trebuie sa iasa din zona de confort

Castigatoare a 18 turnee de Grand Slam, Martina Navratilova a analizat finala editiei din acest an de la Roland Garros, acolo unde se vor intalni Simona Halep si Sloane Stephens. Fosta mare jucatoare de tenis a precizat, intr-un editorial pe site-ul WTA, ca Halep trebuie sa iasa din zona de confort si sa-si asume riscuri daca vrea sa castige primul sau trofeu major.

Prima reactie a jucatoarei Sloane Stephens, dupa ce a pierdut finala Roland Garros in fata Simonei Halep

Americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA, a glumit la festivitatea de premiere de sambata de la Roland Garros, subliniind ca nu si-a dorit trofeul invinsei, dar pe acesta l-a primit. Ea a felicitat-o pe Simona.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )