Libnet.ro
UNICEF

09:00

Serena Williams, dupa victoria impotriva Simonei Halep: Ma simt extraordinar. Ma bucur ca am fost pusa la incercare

România Liberă România Liberă,
Serena Williams, dupa victoria impotriva Simonei Halep: Ma simt extraordinar. Ma bucur ca am fost pusa la incercare

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams a declarat, dupa victoria din sferturile de finala, impotriva Simonei Halep, ca se bucura ca jucatoarea romana a pus-o la incercare. continuă pe România Liberă

Serena Williams, dupa meciul contra Simonei Halep: Simona a jucat foarte bine in al doilea set. A facut ce trebuia sa faca

Serena Williams a primit cea mai puternica replica la editia din acest an a turneului de la US Open. Pana la confruntarea cu Simona Halep, Serena era singura jucatoare de pe tabloul de simplu care nu isi pierduse serviciul si nu cedase niciun set. Dupa victoria in fata romancei, scor 6-2, 4-6, 6-3, care i-a adus calificarea in semifinalele competitiei, liderul mondial a declarat ca se bucura ca a fost pusa la incercare de Simona Halep.

Simona Halep invinsa in trei seturi de Serena Williams dupa un meci de peste doua ore

Simona Halep a parasit editia din acest an a US Open invinsa de lidera mondiala Serena Williams, cu 6-2, 4-6, 6-3, dupa un meci de peste doua ore. Jucatoarea noastra i-a luat americancei primul set din acest turneu si totodata primul break, dupa un meci in care a facut fata la 18 asi si nu mai putin de 50 de mingi direct castigatoare. Halep a salvat 16 din cele 20 de mingi de break pe care le-a avut Serena inainte de a pierde a opta oara in noua confruntari cu jucatoarea de peste ocean.

Detaliul important pe care Serena Williams l-a observat la Simona Halep

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, a fost invinsa, noaptea trecuta, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-3, de Serena Williams, locul 1 WTA, in sferturile de finala ale US Open.

US Open: Serena Williams vs Simona Halep 6-2, 4-6, 6-3/ Halep, eliminata in sferturi - Serena, masina de servit

Simona Halep a reusit in setul doi al partidei cu Serena Williams din sferturile de finala de la US Open) poate cel mai bun tenis al sau, jucatoarea nascuta la Constanta avand momente in care a dominat-o pe sportiva care se afla pe locul intai in lume. Nu a fost insa suficient: Serena a servit in nenumarate randuri precum in circuitul masculin a bifat 18 asi), iar victoria i-a revenit dupa doua ore si 14 minute scor 6-2, 4-6, 6-3). In urma acestui rezultat, Halep ramane cu o singura victorie impotriva Serenei, in noua intalniri directe.

Simona Halep, inainte de o noua confruntare cu Serena Williams: Fizic, ma simt destul de puternica sa o infrunt

Simona Halep se afla in fata celui mai important test din ultima perioada, numarul 5 WTA urmand sa o intalneasca in sferturile de la US Open pe Serena Williams, liderul ierarhiei mondiale. Duelul de pe Arthur Ashe va fi intalnirea directa cu numarul noua, jucatoarea din SUA conducand cu un categoric 7-1. Fizic, ma simt destul de puternica sa o infrunt. Este o provocare uriasa pentru mine, a punctat Halep, pentru site-ul oficial al competitiei de la New York.

Sustinator surpriza pentru Simona Halep in meciul cu Serena Williams

Laurentiu Reghecampf ii tine pumnii Simonei Halep in partida din sferturile US Open, contra Serenei Williams, scrie DigiSport. Probabil ca o sa dormim, insa, daca o sa am.

Serena Williams dezvaluie de ce nu a putut sa o invinga pe Halep in doua seturi

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul unu mondial, a declarat dupa calificarea reusita in semifinalele turneului US Open ca se bucura ca a fost pusa la incercare de Simona Halep.

GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Serena Williams

Simona Halep a jucat joi dimineata dupa ora Romanieipentru un loc in semifinale la US Open contra liderei mondiale Serena Williams, meci care s-a disputat pe arena centrala de la Flashing Meadows.

De ce nu se mai teme Simona Halep de Serena Williams

Meciul dintre Simona Halep si Serena Williams e capul de afis al sferturilor de la US Open. Simona vine dupa o serie impresionanta, in timp ce Serena ramane in continuare forta care domina tenisul feminin de ani buni. An.

Simona Halep-Serena Williams. Halep isi face curaj inainte de meci

Simona Halep va juca o partida extrem de importanta in aceasta noapte, in sferturile de finala de la US Open, cu Serena Williams. Meciul va fi in direct de la ora 2:00 pe Eurosport 1, scrie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )