Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep joaca azi pentru un loc in optimile de la Wimbledon. S-a anuntat ora partidei liderului mondial WTA

Adevărul Adevărul,
Simona Halep joaca azi pentru un loc in optimile de la Wimbledon. S-a anuntat ora partidei liderului mondial WTA

Simona Halep va juca in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, unde o va intalni pe taiwaneza Su Wei Hsieh. continuă pe Adevărul

Simona Halep, eliminata in turul 3 la Wimbledon. A avut 5-2 si minge de meci in decisiv!

Lidera mondiala Simona Halep a parasit invinsa turneul de la Wimbledon, sambata, dupa meciul cu Su-Wei Hsieh din Taiwan.

Simona Halep despre numeroasele eliminari ale favoritelor de la Wimbledon: Pe iarba nimeni nu e favorit. Nu nseamna ca o sa cstig eu daca au pierdut ele

Simona Halep spune ca nu reprezinta o garantie a castigarii de catre ea a turneului de la Wimbledon faptul ca numeroase favorite au parasit deja competitia dupa primele doua tururi. Nu inseamna ca o sa castig eu pentru ca au pierdut ele. Fiecare meci este foarte dificil aici, a declarat liderul mondial.

Simona Halep, calificare in turul 3 la Wimbledon cu o revenire de senzatie

Lidera mondiala Simona Halep a castigat in doua seturi disputa cu Saisai Zheng din turul 2 la Wimbledon, dupa ce a fost condusa in primul set.

Ce spune Simona Halep dupa eliminarea surprinzatoare a mai multor rivale de la Wimbledon

Simona Halep va evolua azi in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, unde este cotata ca principala favorita la castigarea trofeului.

Cine e taiwaneza pe care Simona Halep o intalneste azi la Wimbledon si prin ce iese ea in evidenta

Simona Halep va juca azi pentru calificarea in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, urmand sa o intalneasca pe taiwaneza Su Wei Hsieh.

LIVE Simona Halep contra Su-Wei Hsieh in turul 3 la Wimbledon (15:00)

Simona Halep deschide ziua de sambata pe terenul unu la Wimbledon contra lui Su-Wei Hsieh din Taiwan intr-un meci din turul al 3-lea.

LIVE Simona Halep contra Su-Wei Hsieh in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep deschide ziua de sambata pe terenul unu la Wimbledon contra lui Su-Wei Hsieh din Taiwan intr-un meci din turul al 3-lea.

Asa am trait Simona Halep contra Su-Wei Hsieh in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep a deschis ziua de sambata pe terenul unu la Wimbledon contra lui Su-Wei Hsieh din Taiwan intr-un meci din turul al 3-lea.

Simona Halep, declaratie dupa calificarea in turul trei la Wimbledon: Voi crede in sansa mea

Simona Halep s-a calificat, joi, in turul 3 la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Saisai Zheng, locul 126 WTA, scor de 7-5, 6-0. Romanca sustine ca se simte pregatita pentru meciul urmator, cu Su-Wei Hsieh din.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea favoritelor de la Wimbledon

Simona Halep spune ca nu reprezinta o garantie a castigarii de catre ea a turneului de la Wimbledon faptul ca numeroase favorite au parasit deja competitia dupa primele doua tururi. Nu ma ajuta cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )