Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ce spune Simona Halep dupa eliminarea surprinzatoare a mai multor rivale de la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Ce spune Simona Halep dupa eliminarea surprinzatoare a mai multor rivale de la Wimbledon

Simona Halep va evolua azi in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, unde este cotata ca principala favorita la castigarea trofeului. continuă pe Adevărul

Simona Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: Am dat totul, dar atitudinea mea a fost prea negativa

Simona Halep a declarat, sambata, dupa eliminarea de la turneul de la Wimbledon in turul trei, ca a avut o atitudine prea negativa la meciul cu Su-Wei Hsieh.

Simona Halep, dupa calificarea in turul III la Wimbledon: Am DURERI in TOT CORPUL. Romanca spune ca are o sansa de a castiga titlul

Simona Halep a vorbit despre meciul castigat joi, in turul al doilea la Wimbledon. Ea spune ca, din cauza ierbii, are dureri in tot corpul si recunoaste ca se gandeste ca poate castiga titlul. Cu toate .

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea favoritelor de la Wimbledon

Simona Halep spune ca nu reprezinta o garantie a castigarii de catre ea a turneului de la Wimbledon faptul ca numeroase favorite au parasit deja competitia dupa primele doua tururi. Nu ma ajuta cu.

Simona Halep, prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon

Simona Halep a avut o prima reactie dupa eliminarea de la Wimbledon. A fost un meci pe care l-am abordat neprofesionist. Sunt trista pentru felul in care am jucat azi. Sunt si obosita, a declarat Halep,.

Halep, dupa eliminarea de la Wimbledon: Am dat totul, dar atitudinea mea a fost prea negativa

Simona Halep a declarat, sambata, dupa eliminarea de la turneul de la Wimbledon in turul trei, ca a avut o atitudine prea negativa la meciul cu Su-Wei Hsieh.

LOVITURA pentru SIMONA HALEP la Wimbledon! Specialistii au dat VERDICTUL! Din pacate...

Serena Williams 181 WTA) a devenit marea favorita a specialistilor dupa eliminarea Petrei Kvitova. Cu 7 titluri pe iarba de la Wimbledon, americanca a comentat surprizele din primele zile. Toata lumea.

Simona Halep, increzatoare la Wimbledon: Am sansa sa castig acest tiltu. Vreau sa ma concentrez pe fiecare meci

Simona Halep este increzatoare ca poate castiga al doilea turneu de Mare Slem din cariera. inaintea meciului din turul 3 al Wimbledon, unde o va intalni pe Su-Wei Hsieh Taiwan, 48 WTA), sportiva noastra a.

Simona Halep despre numeroasele eliminari ale favoritelor de la Wimbledon: Pe iarba nimeni nu e favorit. Nu nseamna ca o sa cstig eu daca au pierdut ele

Simona Halep spune ca nu reprezinta o garantie a castigarii de catre ea a turneului de la Wimbledon faptul ca numeroase favorite au parasit deja competitia dupa primele doua tururi. Nu inseamna ca o sa castig eu pentru ca au pierdut ele. Fiecare meci este foarte dificil aici, a declarat liderul mondial.

Simona Halep, 5-2 n decisiv si mingea de meci ratata - Liderul mondial paraseste Wimbledon-ul n turul al treilea (6-3, 4-6, 5-7 cu Su-Wei Hsieh)

Terenul 1 de la All England Club a gazduit un adevarat thriller, Simona Halep fiind eliminata dupa ce a condus cu 5-2 in decisiv si a ratat si o minge de meci la 5-4. Su-Wei Hsieh a dus defensiva la rang de arta, la fel si slice-urile. Asiatica nu a renuntat in niciun moment, si-a vazut fara abateri de planul de joc, iar soarta i-a suras. A contribuit la acest lucru si Simona, jucatoarea noastra irosind mult prea multe sanse pentru acest nivel. Halep paraseste Grand Slam-ul de la Wimbledon in turul trei, in acest moment din primele zece favorite in competitie mai gasindu-se doar Karolina Pliskova. Se actualizeaza.

Legenda a tenisului feminin, afirmatie incendiara despre Simona Halep: Ar trebui sa fie ilegal!

Simona Halep26 de ani, locul 1 WTA)s-a calificat in turul III la Wimbledon, dupa ce a trecut de chinezoaica Saisai Zheng 24 de ani, 126 WTA), scor 7-5, 6-0. Martina Navratilova, castigatoare a 18.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )